pendik escort bayan
ak

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

24.10.2016 - 14:28, Güncelleme: 24.10.2016 - 14:28
 

Ptt'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gül, ziyarette, PTT teşkilatının milletin yakından bildiği bu millete çok önemli hizmetlerde bulunan bir kurum olduğunu belirtti.Gül, "Bankacılık ve lojistik anlamında çok önemli hizmetler veriyorsunuz. Özellikle emeklilere, yaşlılara ve dezavantajlı grupların hizmet aldığı bir yer. PTT personelinin güler yüzlü olduğunu biliyoruz. Hizmetlerinde vatandaşı esas aldığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağladığını ve daha da fazlasını yapacağını biliyoruz." ifadelerini kullandı. PTT Genel Müdürlüğü tarafından lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere Organize Sanayi Bölgesinde arsa talebinde bulunulduğunu anımsatan Gül, OSB yönetim kurulu toplantısı sonrasında gerekli tahsisatın yapıldığını belirtti. PTT 'nin 176. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Davut Gül, fedakarca hizmet veren tüm kurum personelini tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi. PTT'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ise kurumun kendini yenileyip, geliştirip, çağın teknolojisine uygun olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ettiğini aktardı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gül, ziyarette, PTT teşkilatının milletin yakından bildiği bu millete çok önemli hizmetlerde bulunan bir kurum olduğunu belirtti.

Gül, "Bankacılık ve lojistik anlamında çok önemli hizmetler veriyorsunuz. Özellikle emeklilere, yaşlılara ve dezavantajlı grupların hizmet aldığı bir yer. PTT personelinin güler yüzlü olduğunu biliyoruz. Hizmetlerinde vatandaşı esas aldığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağladığını ve daha da fazlasını yapacağını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere Organize Sanayi Bölgesinde arsa talebinde bulunulduğunu anımsatan Gül, OSB yönetim kurulu toplantısı sonrasında gerekli tahsisatın yapıldığını belirtti.

PTT 'nin 176. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Davut Gül, fedakarca hizmet veren tüm kurum personelini tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi.

PTT'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ise kurumun kendini yenileyip, geliştirip, çağın teknolojisine uygun olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ettiğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.