pendik escort bayan
ak

Ptt'den Öğrencilere Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hediyesi

20.09.2018 - 16:13, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:13
 

Ptt'den Öğrencilere Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hediyesi

KAYSERİ (AA) - PTT Genel Müdürlüğünce başlatılan yeni eğitim öğretim yılı kampanyası kapsamında Kayseri'deki öğrencilere okul çantası ve çeşitli...

KAYSERİ (AA) - PTT Genel Müdürlüğünce başlatılan yeni eğitim öğretim yılı kampanyası kapsamında Kayseri'deki öğrencilere okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.Fevziye Mollaoğlu İlkokulundaki dağıtım töreninde konuşan PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz, PTT'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye genelinde bir proje başlattığını söyledi.Türkyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda öğrencilere PTT'nin çantalarını, etkinlik kitaplarını ve boya kalemlerini dağıttıklarını belirtti.Dağıtım törenine katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Feyzioğlu da böyle bir projeye imza attıkları için PTT yetkililerine teşekkür etti. Öğrencilere hediyelerini veren Türkyılmaz ve Coşkun, daha sonra çocuklarla fotoğraf çektirdi.
KAYSERİ (AA) - PTT Genel Müdürlüğünce başlatılan yeni eğitim öğretim yılı kampanyası kapsamında Kayseri'deki öğrencilere okul çantası ve çeşitli...

KAYSERİ (AA) - PTT Genel Müdürlüğünce başlatılan yeni eğitim öğretim yılı kampanyası kapsamında Kayseri'deki öğrencilere okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Fevziye Mollaoğlu İlkokulundaki dağıtım töreninde konuşan PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz, PTT'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye genelinde bir proje başlattığını söyledi.

Türkyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda öğrencilere PTT'nin çantalarını, etkinlik kitaplarını ve boya kalemlerini dağıttıklarını belirtti.

Dağıtım törenine katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Feyzioğlu da böyle bir projeye imza attıkları için PTT yetkililerine teşekkür etti.

Öğrencilere hediyelerini veren Türkyılmaz ve Coşkun, daha sonra çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.