pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt, Mevlana'dan 7 Öğütlü Tebrik Kartı Düzenledi

07.12.2016 - 11:23, Güncelleme: 07.12.2016 - 11:23
 

Ptt, Mevlana'dan 7 Öğütlü Tebrik Kartı Düzenledi

ESKİŞEHİR (AA) - Her yıl 7-17 Aralık tarihlerinde kutlanan Mevlana Haftası kapsamında, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, tüm illerde...

ESKİŞEHİR (AA) - Her yıl 7-17 Aralık tarihlerinde kutlanan Mevlana Haftası kapsamında, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, tüm illerde halka sunulmak üzere Mevlana'nın öğütlerini içeren 7 farklı tebrik kartı düzenledi.Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Başmüdür Vekili Oğuz Bilgehan Öç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının 1840 yılından beri ülke genelinin haberleşme hizmetini günümüze kadar geliştirerek devam ettirdiğini ifade etti. Ülke sınırları içerisinde vatandaşların yaşadığı her yere ulaşmakta, birikim ve deneyimiyle köprü olmaya devam ettiklerini söyleyen Öç, "PTT A.Ş. olarak 07-17 Aralık tarihleri arasında kutlanacak Mevlana Haftasında posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla dağıtılacak Mevlana'nın öğütlerini içeren 7 çeşit tebrik kartı müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur." dedi. Öç, Mevlana'nın dünya genelinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, "13. yüzyılda ortaya koyduğu düşünceleriyle ruhlara sevgi ve hoşgörü aşılayan, her sözünde düşündüren, ibret veren, hayata yön veren tasavvufi düşünce tarihinin önemli düşünce adamı Mevlana'yı saygıyla ve rahmetle anıyoruz." diye konuştu.
ESKİŞEHİR (AA) - Her yıl 7-17 Aralık tarihlerinde kutlanan Mevlana Haftası kapsamında, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, tüm illerde...

ESKİŞEHİR (AA) - Her yıl 7-17 Aralık tarihlerinde kutlanan Mevlana Haftası kapsamında, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü, tüm illerde halka sunulmak üzere Mevlana'nın öğütlerini içeren 7 farklı tebrik kartı düzenledi.

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Başmüdür Vekili Oğuz Bilgehan Öç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının 1840 yılından beri ülke genelinin haberleşme hizmetini günümüze kadar geliştirerek devam ettirdiğini ifade etti.

Ülke sınırları içerisinde vatandaşların yaşadığı her yere ulaşmakta, birikim ve deneyimiyle köprü olmaya devam ettiklerini söyleyen Öç, "PTT A.Ş. olarak 07-17 Aralık tarihleri arasında kutlanacak Mevlana Haftasında posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla dağıtılacak Mevlana'nın öğütlerini içeren 7 çeşit tebrik kartı müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur." dedi.

Öç, Mevlana'nın dünya genelinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, "13. yüzyılda ortaya koyduğu düşünceleriyle ruhlara sevgi ve hoşgörü aşılayan, her sözünde düşündüren, ibret veren, hayata yön veren tasavvufi düşünce tarihinin önemli düşünce adamı Mevlana'yı saygıyla ve rahmetle anıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.