pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Postmodern Darbe"nin 22. Yılı

28.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 28.02.2019 - 16:48
 

"Postmodern Darbe"nin 22. Yılı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 28 Şubat'ın 22. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi.Milli Türk Talebe Birliği İl Temsilcisi Ceyhun...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 28 Şubat'ın 22. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi.Milli Türk Talebe Birliği İl Temsilcisi Ceyhun Doğan, Karatekin Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, 28 Şubat postmodern darbesinin 22'nci yılı dolayısıyla bir araya geldiklerini söyledi.Çankırı'da bulunun İsmail Hakkı Karadayı isimli okulun da isminin değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Doğan, "28 Şubat sürecinde rol alıp, henüz mutlak adaleti tatmamış olan siyasiler, ordu mensupları, yargı bürokratları, sermayedarlar ve medya mensupları gününü gün ederken, bugün bu süreçte hakları ve hürriyetleri gasp edilen Müslümanların 22 senedir mağduriyetinin sürüyor olması da hukuk, ahlak ve vicdan ile izah edilemez bir durumdur." diye konuştu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 28 Şubat'ın 22. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi.Milli Türk Talebe Birliği İl Temsilcisi Ceyhun...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 28 Şubat'ın 22. yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi.

Milli Türk Talebe Birliği İl Temsilcisi Ceyhun Doğan, Karatekin Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, 28 Şubat postmodern darbesinin 22'nci yılı dolayısıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Çankırı'da bulunun İsmail Hakkı Karadayı isimli okulun da isminin değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Doğan, "28 Şubat sürecinde rol alıp, henüz mutlak adaleti tatmamış olan siyasiler, ordu mensupları, yargı bürokratları, sermayedarlar ve medya mensupları gününü gün ederken, bugün bu süreçte hakları ve hürriyetleri gasp edilen Müslümanların 22 senedir mağduriyetinin sürüyor olması da hukuk, ahlak ve vicdan ile izah edilemez bir durumdur." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.