pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Polisten Öğrencilere Hediye

20.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:38
 

Polisten Öğrencilere Hediye

KONYA (AA) - Karapınar ilçesindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, ilkokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesinde boyama kitabı, trafik broşürü...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, ilkokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesinde boyama kitabı, trafik broşürü ve çikolata dağıttı.Polis ekipleri, TOKİ Yavuz Selim İlkokulu'nda 1 ve 2'nci sınıf öğrencilerine trafik kurallarını anlatan broşür ve boyama kitabı hediye etti.Ekipler, öğrencilerin tatil süresince ve yaşam boyunca trafik kurallarına uymalarını, broşürü okuyup uygulamalarını istedi.Daha sonra renkleri, şekilleri, boyutları öğrenmelerine yardımcı olmak, el işi becerilerini geliştirmelerini sağlamak, hayal dünyasını geliştirmek ve çocukların polis teşkilatına olan sevgi ile güvenlerini artırmak amacıyla öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.Programa, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da katıldı.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, ilkokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesinde boyama kitabı, trafik broşürü...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, ilkokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesinde boyama kitabı, trafik broşürü ve çikolata dağıttı.

Polis ekipleri, TOKİ Yavuz Selim İlkokulu'nda 1 ve 2'nci sınıf öğrencilerine trafik kurallarını anlatan broşür ve boyama kitabı hediye etti.

Ekipler, öğrencilerin tatil süresince ve yaşam boyunca trafik kurallarına uymalarını, broşürü okuyup uygulamalarını istedi.

Daha sonra renkleri, şekilleri, boyutları öğrenmelerine yardımcı olmak, el işi becerilerini geliştirmelerini sağlamak, hayal dünyasını geliştirmek ve çocukların polis teşkilatına olan sevgi ile güvenlerini artırmak amacıyla öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.