pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Polislerden Kan Bağışına Destek

01.02.2017 - 12:33, Güncelleme: 01.02.2017 - 12:33
 

Polislerden Kan Bağışına Destek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayına destek için kan bağışında bulundu.İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayına destek için kan bağışında bulundu.İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, il müdürlüğünde görevli tüm personelin, hizmetlerini aksatmayacak şekilde kan bağışlarını yapacaklarını söyledi.Türk Kızılayının kan ihtiyacını sağlama noktasına önemli bir görevi olduğunu dile getiren Akyüz, kan ihtiyacının temel bir ihtiyaç olduğunu, aksatmadan herkesin dönemler halinde kan vermesi gerektiğini kaydetti. Akyüz, "Emniyet teşkilatı olarak Türk Kızılayının yanındayız. Teşkilatımızdaki görevli polislerimiz görevlerini aksatmadan polisevine gelerek kan verebilir, Kızılaya destek olabilirler." dedi.Kırşehir Polisevi'nde gerçekleştirilen bağışa, 350 civarında polisin destek verdiği öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayına destek için kan bağışında bulundu.İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayına destek için kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, il müdürlüğünde görevli tüm personelin, hizmetlerini aksatmayacak şekilde kan bağışlarını yapacaklarını söyledi.

Türk Kızılayının kan ihtiyacını sağlama noktasına önemli bir görevi olduğunu dile getiren Akyüz, kan ihtiyacının temel bir ihtiyaç olduğunu, aksatmadan herkesin dönemler halinde kan vermesi gerektiğini kaydetti.

Akyüz, "Emniyet teşkilatı olarak Türk Kızılayının yanındayız. Teşkilatımızdaki görevli polislerimiz görevlerini aksatmadan polisevine gelerek kan verebilir, Kızılaya destek olabilirler." dedi.

Kırşehir Polisevi'nde gerçekleştirilen bağışa, 350 civarında polisin destek verdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.