pendik escort bayan
ak

Polis Güvenlik İçin Temizlik İşçilerinden Destek İstedi

25.03.2017 - 20:58, Güncelleme: 25.03.2017 - 20:58
 

Polis Güvenlik İçin Temizlik İşçilerinden Destek İstedi

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, belediye temizlik işçilerinden sokaklarda görev yaparken karşılaştıkları olumsuzlukları, oluşturulan...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, belediye temizlik işçilerinden sokaklarda görev yaparken karşılaştıkları olumsuzlukları, oluşturulan Whatsapp ihbar hattına bildirmelerini istedi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Emniyet Müdürü Aksoy, Belediye Başkanı Sami Aydın ile belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.Burada temizlik işçileriyle bir araya gelen Aksoy, Sivas'ın gördüğü en güzel kültür ve medeniyet şehri olduğunu ifade etti. Polis olarak miletin malını, ırzını, canını korumakla görevli olduklarını ve bunu yaparken de paydaşları olduğunu dile getiren Aksoy, şunları kaydetti: "Sivas’ta birinin burnu kanasa kendi çocuğuma yapılmış gibi bakarım, devletin güvenini tehdit eden bir şey olursa bu bizi rahatsız eder. Bu güvenlik hizmetini sağlarken bizim paydaşlarımız vardır. Bizim kaçırdığımız konularda sizler de bize bilgi verin. Özellikle gece çalışan arkadaşlarımız daha dikkatli olmalılar. Bizim gözümüzden kaçan noktalar olabilir, daha güvenli bir Sivas için bize yardımcı olun. Birlikte çalışmalıyız, bunun için bir Whatsapp ihbar hattı oluşturduk." Belediye Başkanı Aydın da temizlik işçilerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, belediye temizlik işçilerinden sokaklarda görev yaparken karşılaştıkları olumsuzlukları, oluşturulan...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürü Turan Aksoy, belediye temizlik işçilerinden sokaklarda görev yaparken karşılaştıkları olumsuzlukları, oluşturulan Whatsapp ihbar hattına bildirmelerini istedi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Emniyet Müdürü Aksoy, Belediye Başkanı Sami Aydın ile belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.

Burada temizlik işçileriyle bir araya gelen Aksoy, Sivas'ın gördüğü en güzel kültür ve medeniyet şehri olduğunu ifade etti.

Polis olarak miletin malını, ırzını, canını korumakla görevli olduklarını ve bunu yaparken de paydaşları olduğunu dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Sivas’ta birinin burnu kanasa kendi çocuğuma yapılmış gibi bakarım, devletin güvenini tehdit eden bir şey olursa bu bizi rahatsız eder. Bu güvenlik hizmetini sağlarken bizim paydaşlarımız vardır. Bizim kaçırdığımız konularda sizler de bize bilgi verin. Özellikle gece çalışan arkadaşlarımız daha dikkatli olmalılar. Bizim gözümüzden kaçan noktalar olabilir, daha güvenli bir Sivas için bize yardımcı olun. Birlikte çalışmalıyız, bunun için bir Whatsapp ihbar hattı oluşturduk."

Belediye Başkanı Aydın da temizlik işçilerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.