pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pastacı Ve Kebapçılar Sertifika Aldı

19.12.2018 - 11:53, Güncelleme: 19.12.2018 - 11:53
 

Pastacı Ve Kebapçılar Sertifika Aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uygulamalı sınavda marifetlerini gösteren pastacılar ve kebapçılar kalfalık sertifikası aldı.Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uygulamalı sınavda marifetlerini gösteren pastacılar ve kebapçılar kalfalık sertifikası aldı.Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından kebap, pide ve pastane imalatçılığı alanında çalışacaklara yönelik yazılı sınav yapıldı.Yazılı sınavı başarıyla geçen 48 kursiyer, Talas'taki bir restorantta uygulamalı sınava katıldı.Kimi hamur yoğurup katmer açan kimi de kebap yapan kursiyerlere daha sonra kalfalık sertifikaları verildi.Kursiyerler daha sonra Oda Başkanı Altan Aydemir'in eşliğinde, yemediklerini yedirmeyeceklerine, bozuk ürün satmayacaklarına dair yemin etti.Törene, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uygulamalı sınavda marifetlerini gösteren pastacılar ve kebapçılar kalfalık sertifikası aldı.Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uygulamalı sınavda marifetlerini gösteren pastacılar ve kebapçılar kalfalık sertifikası aldı.

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından kebap, pide ve pastane imalatçılığı alanında çalışacaklara yönelik yazılı sınav yapıldı.

Yazılı sınavı başarıyla geçen 48 kursiyer, Talas'taki bir restorantta uygulamalı sınava katıldı.

Kimi hamur yoğurup katmer açan kimi de kebap yapan kursiyerlere daha sonra kalfalık sertifikaları verildi.

Kursiyerler daha sonra Oda Başkanı Altan Aydemir'in eşliğinde, yemediklerini yedirmeyeceklerine, bozuk ürün satmayacaklarına dair yemin etti.

Törene, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.