pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Para Bozdurma" Bahanesiyle Hırsızlık

07.12.2018 - 23:48, Güncelleme: 07.12.2018 - 23:48
 

"Para Bozdurma" Bahanesiyle Hırsızlık

Başkentte para bozdurma bahanesiyle girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı- Yaşanan üç ayrı hırsızlık olayı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Keçiören, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde para bozdurma bahanesiyle girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Keçiören ilçesi Aktepe semtindeki bir eczaneden, Yenimahalle ilçesindeki bir büfeden ve Pursaklar ilçesindeki marketten para bozdurma bahanesi ve "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapılması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Çeşitli suçlardan kaydı bulunan 3 kişi ekiplerin çalışması sonucu düzenlenen operasyonlarda yakalandı.Öte yandan yaşanan üç ayrı hırsızlık olayı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Başkentte para bozdurma bahanesiyle girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı- Yaşanan üç ayrı hırsızlık olayı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Keçiören, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde para bozdurma bahanesiyle girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Keçiören ilçesi Aktepe semtindeki bir eczaneden, Yenimahalle ilçesindeki bir büfeden ve Pursaklar ilçesindeki marketten para bozdurma bahanesi ve "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapılması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Çeşitli suçlardan kaydı bulunan 3 kişi ekiplerin çalışması sonucu düzenlenen operasyonlarda yakalandı.

Öte yandan yaşanan üç ayrı hırsızlık olayı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.