pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pancarın Şekere Yolculuğu Başladı

18.09.2017 - 16:33, Güncelleme: 18.09.2017 - 16:33
 

Pancarın Şekere Yolculuğu Başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in 63'ncü kampanya açılışı ile başlatılan pancar alımı sonrasında, işletmeye ilk pancar gönderilerek pancarın şekere...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in 63'ncü kampanya açılışı ile başlatılan pancar alımı sonrasında, işletmeye ilk pancar gönderilerek pancarın şekere yolculuğu başladı.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, düzenlenen törene Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Doğanlı, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve çalışanlar iştirak etti. Törende konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker'e olan ilgiden memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:"Siyasetçilerimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin Kayseri Şeker'e bu kadar ilgi gösteriyor olması, samimi duyguların, çiftçilerimize sahiplenmenin, onun sorunlarına sahiplenmenin, ilgilenmenin bir ifadesidir. Bunu iyi anlamamız, yürütmemiz, yönetmemiz lazım geldiğine inanıyorum. Kampanyamızın bereketli olmasını diliyorum. Bu bereketin sonucunda herkesin hak ettiğini, alın teriyle kazandığının karşılığının helalinden almasını diliyorum. Kayseri Şeker Fabrikası bunu Türkiye'de en iyi ve başarılı şekilde yapan bir kuruluş haline gelmiştir."Programda kesilen kurban ve okunan dualarla pancarın şekere dönüştürülmesi çalışmaları başlatıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in 63'ncü kampanya açılışı ile başlatılan pancar alımı sonrasında, işletmeye ilk pancar gönderilerek pancarın şekere...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in 63'ncü kampanya açılışı ile başlatılan pancar alımı sonrasında, işletmeye ilk pancar gönderilerek pancarın şekere yolculuğu başladı.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, düzenlenen törene Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Doğanlı, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve çalışanlar iştirak etti.

Törende konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker'e olan ilgiden memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Siyasetçilerimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin Kayseri Şeker'e bu kadar ilgi gösteriyor olması, samimi duyguların, çiftçilerimize sahiplenmenin, onun sorunlarına sahiplenmenin, ilgilenmenin bir ifadesidir. Bunu iyi anlamamız, yürütmemiz, yönetmemiz lazım geldiğine inanıyorum. Kampanyamızın bereketli olmasını diliyorum. Bu bereketin sonucunda herkesin hak ettiğini, alın teriyle kazandığının karşılığının helalinden almasını diliyorum. Kayseri Şeker Fabrikası bunu Türkiye'de en iyi ve başarılı şekilde yapan bir kuruluş haline gelmiştir."

Programda kesilen kurban ve okunan dualarla pancarın şekere dönüştürülmesi çalışmaları başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.