pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pakistan'da Avukatlar Adliye Bastı

13.12.2017 - 15:43, Güncelleme: 13.12.2017 - 15:43
 

Pakistan'da Avukatlar Adliye Bastı

Multan ilinde yeni hizmete açılan adliye binası avukatlar tarafından tahrip edildi

ANKARA (AA) - Pakistan'ın Multan şehrinde avukatlar, kendilerine oda ayrılmadığı gerekçesiyle yeni adliye binasını bastı.Yerel basındaki haberlere göre, Asya Kalkınma Bankasının desteğiyle inşa edilen ve geçen ay hizmete giren Multan adliye binası bir grup avukat tarafından tahrip edildi.Yeni binada kendileri için oda ayrılmamasını protesto eden avukatlar, adliye önündeki polis engelini aşarak binaya girdi. Sopalarla binanın camlarını kıran avukatlar, mobilyalara da zarar verdi. Kadın avukatların da destek verdiği eylem nedeniyle adliye binası kullanılamaz hale geldi. Pencab Eyaleti Adalet Bakanı Rana Sanaullah, "Demokratik haklarını kullanan avukatların isteklerinin yerine getirilmesi için müzakerelere başlayacağız." dedi.
Multan ilinde yeni hizmete açılan adliye binası avukatlar tarafından tahrip edildi

ANKARA (AA) - Pakistan'ın Multan şehrinde avukatlar, kendilerine oda ayrılmadığı gerekçesiyle yeni adliye binasını bastı.

Yerel basındaki haberlere göre, Asya Kalkınma Bankasının desteğiyle inşa edilen ve geçen ay hizmete giren Multan adliye binası bir grup avukat tarafından tahrip edildi.

Yeni binada kendileri için oda ayrılmamasını protesto eden avukatlar, adliye önündeki polis engelini aşarak binaya girdi. Sopalarla binanın camlarını kıran avukatlar, mobilyalara da zarar verdi.

Kadın avukatların da destek verdiği eylem nedeniyle adliye binası kullanılamaz hale geldi.

Pencab Eyaleti Adalet Bakanı Rana Sanaullah, "Demokratik haklarını kullanan avukatların isteklerinin yerine getirilmesi için müzakerelere başlayacağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.