pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özaltun, Derebucak'taki Mantar Tesisini İnceledi

20.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 20.07.2017 - 12:43
 

Özaltun, Derebucak'taki Mantar Tesisini İnceledi

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak ilçesinde kurulan istiridye mantarı üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Özaltun, Konya...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak ilçesinde kurulan istiridye mantarı üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi ile Derebucak Belediyesi işbirliği ile kurulan istiridye mantarı üretim tesisini ziyaret etti. Özaltun’a tesisi gezdiren Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İncelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, Beyşehir’den ayrılarak ilçe olan Derebucak ve Hüyük'ün, Beyşehir gibi son dönemde tarımsal noktada geldiği aşamaya dikkat çeken Özaltun, şunları kaydetti: "Bölgemizde tarımsal faaliyetlerin gelişimine paralel olarak bu tür üretim tesislerinin kurularak, mantar üretiminin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar hepimizi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu faaliyetler inşallah kısa zamanda bölgemizi tarımsal alanda daha da ileri noktalara getirecektir. Ayrıca, yeni iş kapılarının açılmasıyla yöre halkının istihdamına da önemli katkılar sunacaktır. Bu anlamda, bu tür çalışmaları önemsiyor ve bölgemizde daha da yaygınlaşmasını arzu ettiğimizi ifade etmek istiyorum."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak ilçesinde kurulan istiridye mantarı üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Özaltun, Konya...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak ilçesinde kurulan istiridye mantarı üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi ile Derebucak Belediyesi işbirliği ile kurulan istiridye mantarı üretim tesisini ziyaret etti.

Özaltun’a tesisi gezdiren Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

İncelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, Beyşehir’den ayrılarak ilçe olan Derebucak ve Hüyük'ün, Beyşehir gibi son dönemde tarımsal noktada geldiği aşamaya dikkat çeken Özaltun, şunları kaydetti:

"Bölgemizde tarımsal faaliyetlerin gelişimine paralel olarak bu tür üretim tesislerinin kurularak, mantar üretiminin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar hepimizi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu faaliyetler inşallah kısa zamanda bölgemizi tarımsal alanda daha da ileri noktalara getirecektir. Ayrıca, yeni iş kapılarının açılmasıyla yöre halkının istihdamına da önemli katkılar sunacaktır. Bu anlamda, bu tür çalışmaları önemsiyor ve bölgemizde daha da yaygınlaşmasını arzu ettiğimizi ifade etmek istiyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.