pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öz Kızına Tecavüz Suçlamasıyla Tutuklandı

18.12.2017 - 12:15, Güncelleme: 18.12.2017 - 12:15
 

Öz Kızına Tecavüz Suçlamasıyla Tutuklandı

SİVAS'ın Kangal ilçesinde T.Y. (48), öz kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.

SİVAS'ın Kangal ilçesinde T.Y. (48), öz kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.Kangal'daki bir kuruluşta mevsimlik işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi T.Y., iddiaya göre, 4 yıl önce evde kimse olmadığı sırada, o zaman 11 yaşında olan G.Y.'ye tecavüz etti. Olay, kızın geçen hafta okulda arkadaşları ile sohbeti sırasında ortaya çıktı. G.Y., evlilik üzerine sohbet ettiği arkadaşlarına yaşadıklarını anlattı ve kendisinin hiçbir zaman evlenemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine arkadaşları durumu okulun rehberlik öğretmenine bildirdi. Rehberlik öğretmeni de Kangal Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan baba T.Y., sorgusunda suçunu itiraf etti ve pişman olduğunu söyledi. Mahkemeye çıkarılan T.Y., tutuklanarak Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - Sivas DHA
SİVAS'ın Kangal ilçesinde T.Y. (48), öz kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.

SİVAS'ın Kangal ilçesinde T.Y. (48), öz kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.

Kangal'daki bir kuruluşta mevsimlik işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi T.Y., iddiaya göre, 4 yıl önce evde kimse olmadığı sırada, o zaman 11 yaşında olan G.Y.'ye tecavüz etti. Olay, kızın geçen hafta okulda arkadaşları ile sohbeti sırasında ortaya çıktı. G.Y., evlilik üzerine sohbet ettiği arkadaşlarına yaşadıklarını anlattı ve kendisinin hiçbir zaman evlenemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine arkadaşları durumu okulun rehberlik öğretmenine bildirdi. Rehberlik öğretmeni de Kangal Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan baba T.Y., sorgusunda suçunu itiraf etti ve pişman olduğunu söyledi. 

Mahkemeye çıkarılan T.Y., tutuklanarak Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - Sivas

 

DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.