pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oyuncak Kutularında Kaçak Sigara Sevkiyatı

27.12.2016 - 16:23, Güncelleme: 27.12.2016 - 16:23
 

Oyuncak Kutularında Kaçak Sigara Sevkiyatı

Kırşehir'de bir kamyonetin kasasındaki oyuncak kutuları içerisine zulalanmış 65 bin paket kaçak sigara bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yapılan operasyonda bir kamyonetin kasasında 65 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy yol kavşağında yaptıkları yol uygulamasında, Van'dan İstanbul'da giden ve kasasında oyuncak taşıyan İstanbul plakalı bir kamyoneti durdurdu.Kamyonetin kasasında inceleme yapan ekipler, oyuncak kutularının içerisine zulalanmış 65 bin 300 paket kaçak sigara buldu.Sürücü M.K. ile yanında bulunan R.T. gözaltına alındı.
Kırşehir'de bir kamyonetin kasasındaki oyuncak kutuları içerisine zulalanmış 65 bin paket kaçak sigara bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yapılan operasyonda bir kamyonetin kasasında 65 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy yol kavşağında yaptıkları yol uygulamasında, Van'dan İstanbul'da giden ve kasasında oyuncak taşıyan İstanbul plakalı bir kamyoneti durdurdu.

Kamyonetin kasasında inceleme yapan ekipler, oyuncak kutularının içerisine zulalanmış 65 bin 300 paket kaçak sigara buldu.

Sürücü M.K. ile yanında bulunan R.T. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.