pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otomobilin Tavan Arasına Uyuşturucu Saklamışlar

25.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 25.05.2019 - 15:23
 

Otomobilin Tavan Arasına Uyuşturucu Saklamışlar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de otomobilin tavan arasına uyuşturucu saklayan 2 şüpheliden 1 tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de otomobilin tavan arasına uyuşturucu saklayan 2 şüpheliden 1 tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan temin edilen uyuşturucunun Kırşehir'e getirilerek satılacağı ihbarı üzerine kentin giriş noktalarında uygulama yaptı.Kayseri plakalı bir otomobili Özbağ Beldesi kavşağında durduran ekipler, araçta yaptıkları incelemede tavan kısmının vidalarının söküldüğünü fark etti.Yapılan incelemede otomobilin tavan arasında 141 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi bulundu. Satışa hazır paketlenmiş uyuşturucuya el koyan ekipler, sürücü G.K ve yolcu L.D'yi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden L.D. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı, G.K. "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de otomobilin tavan arasına uyuşturucu saklayan 2 şüpheliden 1 tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de otomobilin tavan arasına uyuşturucu saklayan 2 şüpheliden 1 tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan temin edilen uyuşturucunun Kırşehir'e getirilerek satılacağı ihbarı üzerine kentin giriş noktalarında uygulama yaptı.

Kayseri plakalı bir otomobili Özbağ Beldesi kavşağında durduran ekipler, araçta yaptıkları incelemede tavan kısmının vidalarının söküldüğünü fark etti.

Yapılan incelemede otomobilin tavan arasında 141 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi bulundu. Satışa hazır paketlenmiş uyuşturucuya el koyan ekipler, sürücü G.K ve yolcu L.D'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden L.D. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı, G.K. "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.