pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otobüs Şöförüne Belediyeden Görüntülü yanıt

14.08.2015 - 16:42, Güncelleme: 14.08.2015 - 16:42
 

Otobüs Şöförüne Belediyeden Görüntülü yanıt

Şehit Cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Sivas Belediyesinden görüntülü yanıt geldi.

  Şehit Cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Sivas Belediyesinden görüntülü yanıt geldi.         Geçtiğimiz Salı günü bazı yayın kuruluşlarında haber olan halk otobüsü şoförü Atakan Bek’in, kullandığı halk otobüsünün mobil kamera yayınları Sivas Belediyesi tarafından yayınlandı.         Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 9 Ağustos Pazar günü şehit polisimize düzenlenen cenaze töreni için bazı şoförler telefonla idareyi arayarak hatlardan çıkıp, cenaze törenine katılmak istediklerini belirtmiş, ancak idare ve Halk Otobüsleri Kooperatifi halkın mağdur olacağını belirterek, bunun mümkün olmadığını belirtmesine rağmen Atakan Bek ve 6 şoför organize bir şekilde hattan çıkarak ortadan kaybolmuştu.         Vatandaşların şikâyeti üzerine tahkikat başlatan Ulaştırma Müdürlüğü ve Halk Otobüsleri Kooperatifi, şoförlerden savunma istemişti. Bu durumdan kurtulmak isteyen Atakan Bek olayı medyaya intikal ettirerek asılsız iddialarda bulunmak sureti ile halkı galeyana getirme yolunu seçmişti.         Bek’in iddialarını, otobüs içindeki kameralar çürüttü. Atakan Bek söz konusu Pazar günü Şirinevler-Kümbet hattında çalışırken saat 12:02’de izinsiz bir şekilde Atatürk Caddesi üzerinde ‘yol kapalı’ yalanını söyleyerek otobüsteki yolcuları boşaltıyor ve hattan çıkıyor. Oysaki o saat itibarıyla şehir içinde kapalı hiçbir yol söz konusu değil. Daha sonra araç içinde yüksek sesle müzik dinleyerek şehir içinde tur atıyor.         Cenaze töreninin ardından otobüse kendi arkadaşlarını bindirerek konvoya katılıyor. Ancak kamera görüntülerinde Atakan Bek ve arkadaşları cenaze konvoyunda mı? Yoksa düğün konvoyunda mı? Belli değil.         Araç ilerlerken yandaki arkadaşı ile şakalaşıyor; “Arkadaşı “Şehitler Ölmez” diye halkın manevi duygularını yansıtan sloganla dalga geçerken, kendisi de “kahveye kaçta geleceksin” diye slogan atıyor.         Belli bir süre ilerledikten sonra şehidimizin cenazesinin defnedileceği Yukarı Tekke Mezarlığı’na gitmeden konvoydan çıkarak şehir içine dönüyor.              Olayın ortaya çıkması ile birlikte planlandığı şekilde yaygın medya kuruluşları ile sosyal medya üzerinden şehit istismarı yapıyor. Kendisi hakkındaki tahkikat sonuçlanmamış, hakkında hiçbir resmî karar verilmemişken, ‘beni işten attılar’ iddiası ile medyada boy gösteriyor’’ denildi. - Sivas        Kaynak: Sivas Belediye Basın Servisi  
Şehit Cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Sivas Belediyesinden görüntülü yanıt geldi.

 

 

Şehit Cenazesine katıldığı için otobüs şoförünün işinden olduğu ile ilgili haberlere Sivas Belediyesinden görüntülü yanıt geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz Salı günü bazı yayın kuruluşlarında haber olan halk otobüsü şoförü Atakan Bek’in, kullandığı halk otobüsünün mobil kamera yayınları Sivas Belediyesi tarafından yayınlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 9 Ağustos Pazar günü şehit polisimize düzenlenen cenaze töreni için bazı şoförler telefonla idareyi arayarak hatlardan çıkıp, cenaze törenine katılmak istediklerini belirtmiş, ancak idare ve Halk Otobüsleri Kooperatifi halkın mağdur olacağını belirterek, bunun mümkün olmadığını belirtmesine rağmen Atakan Bek ve 6 şoför organize bir şekilde hattan çıkarak ortadan kaybolmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vatandaşların şikâyeti üzerine tahkikat başlatan Ulaştırma Müdürlüğü ve Halk Otobüsleri Kooperatifi, şoförlerden savunma istemişti. Bu durumdan kurtulmak isteyen Atakan Bek olayı medyaya intikal ettirerek asılsız iddialarda bulunmak sureti ile halkı galeyana getirme yolunu seçmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bek’in iddialarını, otobüs içindeki kameralar çürüttü. Atakan Bek söz konusu Pazar günü Şirinevler-Kümbet hattında çalışırken saat 12:02’de izinsiz bir şekilde Atatürk Caddesi üzerinde ‘yol kapalı’ yalanını söyleyerek otobüsteki yolcuları boşaltıyor ve hattan çıkıyor. Oysaki o saat itibarıyla şehir içinde kapalı hiçbir yol söz konusu değil. Daha sonra araç içinde yüksek sesle müzik dinleyerek şehir içinde tur atıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cenaze töreninin ardından otobüse kendi arkadaşlarını bindirerek konvoya katılıyor. Ancak kamera görüntülerinde Atakan Bek ve arkadaşları cenaze konvoyunda mı? Yoksa düğün konvoyunda mı? Belli değil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Araç ilerlerken yandaki arkadaşı ile şakalaşıyor; “Arkadaşı “Şehitler Ölmez” diye halkın manevi duygularını yansıtan sloganla dalga geçerken, kendisi de “kahveye kaçta geleceksin” diye slogan atıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belli bir süre ilerledikten sonra şehidimizin cenazesinin defnedileceği Yukarı Tekke Mezarlığı’na gitmeden konvoydan çıkarak şehir içine dönüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olayın ortaya çıkması ile birlikte planlandığı şekilde yaygın medya kuruluşları ile sosyal medya üzerinden şehit istismarı yapıyor. Kendisi hakkındaki tahkikat sonuçlanmamış, hakkında hiçbir resmî karar verilmemişken, ‘beni işten attılar’ iddiası ile medyada boy gösteriyor’’ denildi. - Sivas

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Sivas Belediye Basın Servisi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.