pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanpaşa caddesi de saatli çöp sistemine geçti...

24.10.2014 - 18:14, Güncelleme: 24.10.2014 - 18:14
 

Osmanpaşa caddesi de saatli çöp sistemine geçti...

Şehrimizin işlek caddelerinde çöplerin belirlenen saatlerde toplaması uygulamasına, Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak da dahil edildi.

Şehrimizin işlek caddelerinde çöplerin belirlenen saatlerde toplaması uygulamasına, Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak da dahil edildi.     Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun beraberindeki Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya ve görevli çalışanlarla esnafları ziyaret ederek, sabah 09.00 - 09.30, akşam ise 19.00 - 19.30 saatleri arasında çöplerin belirlenen noktalara bırakılmasını istedi. Uygulama hakkında detaylı bilgiler veren Uzun, daha temiz bir Sivas için Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi ve Sirer Caddesi'nde uygulanan saatli çöp toplama sisteminin Osmanpaşa Caddesi'nde de hayata geçirilidiğini kaydederek esnafların özellikle çöp toplama saatlerine riayet etmelerini istedi.     Belirlenen saatlerin dışında çöp çıkarıldığı zaman vatandaşlarda 'belediye çöpleri almıyor' gibi bir algı oluştuğunu söyleyen Uzun, "Biz şehrimizi temiz tutmak için çalışıyoruz. Esnaflarımıza da sabah ve akşam belirlenen saatlere riayet etmeleri noktasında uyarılarda bulunacağız. Bizim görevimiz Sivas'ı temiz tutmak ama halkımızın görevi de kirletmemektir." dedi. "Bazı vatandaşlar arasında, 'Biz kirleteceğiz, belediye de temizleyecek' gibi bir anlayış var." diyen Uzun, "Evet, bu bizim görevimiz ama görevlerimiz arasında şehri kirletenlere Kabahatler Kanununa göre cezai müeyyide uygulamak da var. Buna uymayanlara da ceza işlemini uygulayacağız." ifadelerini kullandı. Daha sonra Uzun ve beraberindeki heyet, dükkanları gezerek esnaf ve vatandaşları caddede uygulanacak yeni çöp toplama sistemi hakkında bilgilendirdi. - SİVAS
Şehrimizin işlek caddelerinde çöplerin belirlenen saatlerde toplaması uygulamasına, Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak da dahil edildi.

Şehrimizin işlek caddelerinde çöplerin belirlenen saatlerde toplaması uygulamasına, Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak da dahil edildi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun beraberindeki Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya ve görevli çalışanlarla esnafları ziyaret ederek, sabah 09.00 - 09.30, akşam ise 19.00 - 19.30 saatleri arasında çöplerin belirlenen noktalara bırakılmasını istedi.

Uygulama hakkında detaylı bilgiler veren Uzun, daha temiz bir Sivas için Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi ve Sirer Caddesi'nde uygulanan saatli çöp toplama sisteminin Osmanpaşa Caddesi'nde de hayata geçirilidiğini kaydederek esnafların özellikle çöp toplama saatlerine riayet etmelerini istedi.

 

 

Belirlenen saatlerin dışında çöp çıkarıldığı zaman vatandaşlarda 'belediye çöpleri almıyor' gibi bir algı oluştuğunu söyleyen Uzun, "Biz şehrimizi temiz tutmak için çalışıyoruz. Esnaflarımıza da sabah ve akşam belirlenen saatlere riayet etmeleri noktasında uyarılarda bulunacağız. Bizim görevimiz Sivas'ı temiz tutmak ama halkımızın görevi de kirletmemektir." dedi.

"Bazı vatandaşlar arasında, 'Biz kirleteceğiz, belediye de temizleyecek' gibi bir anlayış var." diyen Uzun, "Evet, bu bizim görevimiz ama görevlerimiz arasında şehri kirletenlere Kabahatler Kanununa göre cezai müeyyide uygulamak da var. Buna uymayanlara da ceza işlemini uygulayacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Uzun ve beraberindeki heyet, dükkanları gezerek esnaf ve vatandaşları caddede uygulanacak yeni çöp toplama sistemi hakkında bilgilendirdi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.