pendik escort bayan
ak

Osmanlıspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

26.07.2017 - 13:13, Güncelleme: 26.07.2017 - 13:13
 

Osmanlıspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde,...

ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde, performans uzmanı Thorsten Völler yönetimindeki idman ağır bir tempoda gerçekleşti. TFF 2. Lig ekiplerinden BUGSAŞ Spor ile bu akşam yapılacak hazırlık maçında oynamayacak oyunculara yönelik yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Mor-sarılılar, ardından egzersiz lastikleriyle gerçekleştirilen özel bir idman yaptı. Tribün basamaklarındaki kuvvet çalışmasıyla devam eden antrenman, çabukluk ve kuvvete dayalı özel idmanla tamamlandı.Takımın kalecileri ise kaleci antrenörü Özden Öngün yönetiminde ısınmalarını tamamladıktan sonra, teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte ayak tenisi oynadı.Osmanlıspor, sezon hazırlıkları kapsamında, TFF 2. Lig ekiplerinden BUGSAŞ Spor ile saat 17.30'da OSTİM Stadı'nda karşılaşacak.
ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde,...

ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, performans uzmanı Thorsten Völler yönetimindeki idman ağır bir tempoda gerçekleşti.

TFF 2. Lig ekiplerinden BUGSAŞ Spor ile bu akşam yapılacak hazırlık maçında oynamayacak oyunculara yönelik yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Mor-sarılılar, ardından egzersiz lastikleriyle gerçekleştirilen özel bir idman yaptı. Tribün basamaklarındaki kuvvet çalışmasıyla devam eden antrenman, çabukluk ve kuvvete dayalı özel idmanla tamamlandı.

Takımın kalecileri ise kaleci antrenörü Özden Öngün yönetiminde ısınmalarını tamamladıktan sonra, teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte ayak tenisi oynadı.

Osmanlıspor, sezon hazırlıkları kapsamında, TFF 2. Lig ekiplerinden BUGSAŞ Spor ile saat 17.30'da OSTİM Stadı'nda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.