pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlıspor, Göztepe'yi Konuk Edecek

09.09.2017 - 09:23, Güncelleme: 09.09.2017 - 09:23
 

Osmanlıspor, Göztepe'yi Konuk Edecek

- Başkent ekibinde cezalı Tugay Kacar ile tedavisine devam edilen Lawal forma giyemeyecek

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Süper Lig'in 4. haftasında yarın sahasında Göztepe'yi ağırlayacak. Osmanlı Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.Mor-sarılı ekipte kart cezalısı Tugay Kacar ile tedavisine devam edilen Raheem Lawal, Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek.Geride kalan 3 haftada galibiyetle tanışamayan Osmanlıspor, 1 puan ve gol averajıyla 17. sırada 4. haftaya girdi. Ligin yeni ekibi Göztepe ise 4 puan ve averajla 9. basamakta bulunuyor.
- Başkent ekibinde cezalı Tugay Kacar ile tedavisine devam edilen Lawal forma giyemeyecek


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Süper Lig'in 4. haftasında yarın sahasında Göztepe'yi ağırlayacak.

Osmanlı Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Mor-sarılı ekipte kart cezalısı Tugay Kacar ile tedavisine devam edilen Raheem Lawal, Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek.

Geride kalan 3 haftada galibiyetle tanışamayan Osmanlıspor, 1 puan ve gol averajıyla 17. sırada 4. haftaya girdi. Ligin yeni ekibi Göztepe ise 4 puan ve averajla 9. basamakta bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.