pendik escort bayan
ak

Oran Yönetim Kurulu Toplantısı Yozgat'ta Yapıldı

23.08.2017 - 17:38, Güncelleme: 23.08.2017 - 17:38
 

Oran Yönetim Kurulu Toplantısı Yozgat'ta Yapıldı

YOZGAT (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu, Yozgat’ta toplandı. ORAN Yönetim Kurulu Toplantısı, Yozgat Valiliğinde yapıldı. ORAN...

YOZGAT (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu, Yozgat’ta toplandı. ORAN Yönetim Kurulu Toplantısı, Yozgat Valiliğinde yapıldı. ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, toplantıda yaptığı konuşmada, bölgelerinde tarımdan elde edilen katma değeri artırmak adına ajansın çeşitli çalışmalar yaptığını söyledi. Bu çalışmalar kapsamında tıbbi aromatik bitkilerin çiftçiyle tanıştırılması adına Çayıralan ilçesinde lavanta, Akdağmadeni ilçesinde de salep ekiminin desteklendiğini belirten Yurtnaç, şunları kaydetti:"Çayıralan’da ilk yıl hasadı yapıldı, buğdaya göre 10 kat daha değerli olacak şekilde çiftçilerimize gelir elde etme imkanı sunulmaktadır. Akdağmadeni’nde ise salep tarlada kültüre alınarak çiftçilerimizin tarımsal faaliyet olarak ekim ve hasat çalışmalarını sağlanmıştır. Yine aynı şekilde Sivas Suşehri ilçesinde limonotu, Kayseri’nin Akkışla, Özvatan gibi 5 ilçesinde de ise karabaşotu, civan perçemi gibi bitkilerin dikimi yapılmıştır."Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu üyeleri Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül ile Yozgat, Sivas ve Kayseri’den diğer kurul üyesi yöneticiler katıldı.
YOZGAT (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu, Yozgat’ta toplandı. ORAN Yönetim Kurulu Toplantısı, Yozgat Valiliğinde yapıldı. ORAN...

YOZGAT (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu, Yozgat’ta toplandı.

ORAN Yönetim Kurulu Toplantısı, Yozgat Valiliğinde yapıldı.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, toplantıda yaptığı konuşmada, bölgelerinde tarımdan elde edilen katma değeri artırmak adına ajansın çeşitli çalışmalar yaptığını söyledi.

Bu çalışmalar kapsamında tıbbi aromatik bitkilerin çiftçiyle tanıştırılması adına Çayıralan ilçesinde lavanta, Akdağmadeni ilçesinde de salep ekiminin desteklendiğini belirten Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Çayıralan’da ilk yıl hasadı yapıldı, buğdaya göre 10 kat daha değerli olacak şekilde çiftçilerimize gelir elde etme imkanı sunulmaktadır. Akdağmadeni’nde ise salep tarlada kültüre alınarak çiftçilerimizin tarımsal faaliyet olarak ekim ve hasat çalışmalarını sağlanmıştır. Yine aynı şekilde Sivas Suşehri ilçesinde limonotu, Kayseri’nin Akkışla, Özvatan gibi 5 ilçesinde de ise karabaşotu, civan perçemi gibi bitkilerin dikimi yapılmıştır."

Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu üyeleri Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül ile Yozgat, Sivas ve Kayseri’den diğer kurul üyesi yöneticiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.