pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Okuma Yazma Kursiyerlerden Vali Şimşek'e Ziyaret

16.05.2018 - 12:03, Güncelleme: 16.05.2018 - 12:03
 

Okuma Yazma Kursiyerlerden Vali Şimşek'e Ziyaret

NİĞDE (AA) - Okuma yazma seferberliği kapsamında eğitim alan kursiyerler, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

NİĞDE (AA) - Okuma yazma seferberliği kapsamında eğitim alan kursiyerler, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği kapsamında Niğde'de açılan kurslara devam eden bir grup kursiyer, Vali Şimşek'e ziyarette bulundu. Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kursiyerleri çabalarından ve isteklerinden dolayı kutladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin bu konuda bir meşale yaktığına dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:"Bizlerin görevi ise okuma yazma oranını yüzde 100'e çıkartmaktır. Niğde genelinde Halk Eğitimi Müdürlüğümüzce farklı bölgelerde açılan okuma yazma kursları meyvelerini vermeye başladı. Çok sayıda kursiyerimiz eğitimleri tamamladı ve okuma yazmayı öğrendiler. Vatandaşlarımızdan yeni kurslar açılması konusunda talepler gelmeye devam ediyor. Bizler de bu talepler doğrultusunda kurs açmaya devam ediyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum."
NİĞDE (AA) - Okuma yazma seferberliği kapsamında eğitim alan kursiyerler, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

NİĞDE (AA) - Okuma yazma seferberliği kapsamında eğitim alan kursiyerler, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği kapsamında Niğde'de açılan kurslara devam eden bir grup kursiyer, Vali Şimşek'e ziyarette bulundu.

Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kursiyerleri çabalarından ve isteklerinden dolayı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin bu konuda bir meşale yaktığına dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:

"Bizlerin görevi ise okuma yazma oranını yüzde 100'e çıkartmaktır. Niğde genelinde Halk Eğitimi Müdürlüğümüzce farklı bölgelerde açılan okuma yazma kursları meyvelerini vermeye başladı. Çok sayıda kursiyerimiz eğitimleri tamamladı ve okuma yazmayı öğrendiler. Vatandaşlarımızdan yeni kurslar açılması konusunda talepler gelmeye devam ediyor. Bizler de bu talepler doğrultusunda kurs açmaya devam ediyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.