pendik escort bayan
ak

Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği

27.05.2017 - 22:08, Güncelleme: 27.05.2017 - 22:08
 

Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği

- Nevşehir'deki müsabakalara, 57 ilden 300 sporcu katılıyor

NEVŞEHİR (AA) - Spor Genel Müdürlüğünün 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği müsabakaları Nevşehir'de başladı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda 57 ilden 300 sporcu ter döküyor.Türkiye Judo Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Yasin Temel, judonun kişinin zihinsel ve fiziksel gücünü en verimli şekilde kullanma yolu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:"Judo, savunma tekniklerini öğrenerek kendimizi korumamızı sağlar. Beden ve ruhumuzu disipline ederek iyi bir sporcu olmamıza imkan kılar. Mükemmel bir kişilik kazanarak topluma ve dünyaya yararlı ve faydalı bir insan olmamızı sağlar. Böyle mükemmel bir spora gönül vermenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. İleride içinizden çok başarılı sporcular çıkacağına ve bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracağınıza inanıyorum."Müsabakalar, 28 Mayıs'ta sona erecek.
- Nevşehir'deki müsabakalara, 57 ilden 300 sporcu katılıyor


NEVŞEHİR (AA) - Spor Genel Müdürlüğünün 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği müsabakaları Nevşehir'de başladı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda 57 ilden 300 sporcu ter döküyor.

Türkiye Judo Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Yasin Temel, judonun kişinin zihinsel ve fiziksel gücünü en verimli şekilde kullanma yolu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Judo, savunma tekniklerini öğrenerek kendimizi korumamızı sağlar. Beden ve ruhumuzu disipline ederek iyi bir sporcu olmamıza imkan kılar. Mükemmel bir kişilik kazanarak topluma ve dünyaya yararlı ve faydalı bir insan olmamızı sağlar. Böyle mükemmel bir spora gönül vermenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. İleride içinizden çok başarılı sporcular çıkacağına ve bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracağınıza inanıyorum."

Müsabakalar, 28 Mayıs'ta sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.