pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden "Şehidime Bir Kitap Da Benden" Kampanyası

08.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 08.05.2018 - 12:08
 

Öğrencilerden "Şehidime Bir Kitap Da Benden" Kampanyası

SİVAS (AA) - Sivas'ta Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okullarında açılan ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphaneyi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okullarında açılan ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphaneyi zenginleştirmek için "Şehidime Bir Kitap da Benden” isimli kitap toplama kampanyası başlattı.Okul Müdürü Süleyman Öcalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulda "Z Kütüphanesi" oluşturulduğunu ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını Sivas Valisi Davut Gül’ün gerçekleştirdiğini anımsattı. Kütüphaneyi öğrencilerin hizmetine sunduklarını aktaran Öcalan, "Ortaya çıkan bu güzelve değerli çalışma ile okulumuz öğrencilerinin kütüphaneye olan ilgisini arttı. Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda güzel sonuçlara ulaştık ve öğrencilerimizle birlikte dersten arta kalan sürede kitap okuyoruz." dedi.Öcalan, projeyle şehitlerin adının bu şekilde yaşatıldığını ve onlara minnet borcunun bir nebze de olsa ödendiğini ifade ederek, "Kütüphanemizi daha da zenginleştirmek içinokulumuz adına öğrencilerimiz 'Şehidime Bir Kitap da Benden' adı altında kitap toplama kampanyasıbaşlattı. Tüm velilerimizden ve Sivas halkından kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okullarında açılan ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphaneyi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okullarında açılan ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphaneyi zenginleştirmek için "Şehidime Bir Kitap da Benden” isimli kitap toplama kampanyası başlattı.

Okul Müdürü Süleyman Öcalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulda "Z Kütüphanesi" oluşturulduğunu ve Şehit Özel Harekat Polisi Kenan Ardıç'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını Sivas Valisi Davut Gül’ün gerçekleştirdiğini anımsattı.

Kütüphaneyi öğrencilerin hizmetine sunduklarını aktaran Öcalan, "Ortaya çıkan bu güzelve değerli çalışma ile okulumuz öğrencilerinin kütüphaneye olan ilgisini arttı. Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda güzel sonuçlara ulaştık ve öğrencilerimizle birlikte dersten arta kalan sürede kitap okuyoruz." dedi.

Öcalan, projeyle şehitlerin adının bu şekilde yaşatıldığını ve onlara minnet borcunun bir nebze de olsa ödendiğini ifade ederek, "Kütüphanemizi daha da zenginleştirmek içinokulumuz adına öğrencilerimiz 'Şehidime Bir Kitap da Benden' adı altında kitap toplama kampanyasıbaşlattı. Tüm velilerimizden ve Sivas halkından kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.