pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Başkan Yüksel'e Ziyaret

16.02.2018 - 15:18, Güncelleme: 16.02.2018 - 15:18
 

Öğrencilerden Başkan Yüksel'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ederek, ilçede kültürel faaliyetler yapılmasını...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ederek, ilçede kültürel faaliyetler yapılmasını talep etti.Hürriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Okul Müdürü İbrahim Fidan ve sınıf öğretmeni Fatih Yeşilyurt eşliğinde Yüksel’i makamında ziyaret etti. Okulun taleplerini Yüksel’e ileten öğrenciler, okul önünde bulunan caddeye üst geçit yapılmasını ve ilçede kültürel faaliyetlerin artırılmasını istedi.Yüksel de öğrencilerin taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bu talepleri yapmak için elimizden geleni yapacağız. Genel sorunları bizlere aktardıkları için öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin bu özverili istekleri beni mutlu etti." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ederek, ilçede kültürel faaliyetler yapılmasını...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret ederek, ilçede kültürel faaliyetler yapılmasını talep etti.

Hürriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Okul Müdürü İbrahim Fidan ve sınıf öğretmeni Fatih Yeşilyurt eşliğinde Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Okulun taleplerini Yüksel’e ileten öğrenciler, okul önünde bulunan caddeye üst geçit yapılmasını ve ilçede kültürel faaliyetlerin artırılmasını istedi.

Yüksel de öğrencilerin taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bu talepleri yapmak için elimizden geleni yapacağız. Genel sorunları bizlere aktardıkları için öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin bu özverili istekleri beni mutlu etti." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.