pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Aşure İkramı

Kültür-Sanat 22.10.2015 - 16:09, Güncelleme: 22.10.2015 - 16:09
 

Öğrencilerden Aşure İkramı

Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden aşure ikramı.

MUHARREM AYINA DİKKAT ÇEKTİLERAŞURE İKRAM EDİP DUA ETTİLERAsım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden aşure ikramı. Muharrem ayı sebebiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunan öğrenciler, Muharrem ayına dikkat çekmek için bu tür etkinlikler düzenlediklerini ve Aşure Günü’nü gelenekselleştirdiklerini söyledi.  ‏ Manevi değerleri öğrencilere aktarmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenlediklerini kaydeden Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Gülşen Karadaş; “Öğrencilerimizi eğitimin yanı sıra bu tür etkinliklere de dâhil ederek onların manevi açıdan gelişmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle de Aşure ikramını geleneksel hale getirdik. Buna bağlı olarak Asım Şahin 2. Geleneksel Aşure Günü Etkinliği düzenledik. Muharrem ayını doğru anlamak ve öğrencilerimize de doğru aktarmak için Muharrem ayının faziletleri ve aşure günü hakkında sine vizyon gösterisi hazırladık. Öğrencilerimiz de ellerini semaya kaldırarak birlik ve beraberliğimiz için dua etti. Bu bizim için gurur vericidir” dedi.Konuşma ve Sine vizyon gösterilerinin ardından okulda bulunan öğrencilere Aşure ikramında bulunuldu.
Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden aşure ikramı.

MUHARREM AYINA DİKKAT ÇEKTİLERAŞURE İKRAM EDİP DUA ETTİLER

Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden aşure ikramı. Muharrem ayı sebebiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunan öğrenciler, Muharrem ayına dikkat çekmek için bu tür etkinlikler düzenlediklerini ve Aşure Günü’nü gelenekselleştirdiklerini söyledi.

 

‏ Manevi değerleri öğrencilere aktarmak amacıyla bu tür organizasyonlar düzenlediklerini kaydeden Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Gülşen Karadaş; “Öğrencilerimizi eğitimin yanı sıra bu tür etkinliklere de dâhil ederek onların manevi açıdan gelişmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle de Aşure ikramını geleneksel hale getirdik. Buna bağlı olarak Asım Şahin 2. Geleneksel Aşure Günü Etkinliği düzenledik. Muharrem ayını doğru anlamak ve öğrencilerimize de doğru aktarmak için Muharrem ayının faziletleri ve aşure günü hakkında sine vizyon gösterisi hazırladık. Öğrencilerimiz de ellerini semaya kaldırarak birlik ve beraberliğimiz için dua etti. Bu bizim için gurur vericidir” dedi.Konuşma ve Sine vizyon gösterilerinin ardından okulda bulunan öğrencilere Aşure ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.