pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Anlamlı Yardım

22.01.2019 - 11:58, Güncelleme: 22.01.2019 - 11:58
 

Öğrencilerden Anlamlı Yardım

SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası düzenledi.Yavuz Selim İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri,...

SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası düzenledi.Yavuz Selim İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Aynur Ertaş öncülüğünde, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yardım kampanyası organize etti. Yaklaşık bir ay süren kampanyada toplanan yardımlar Hayat Ağacı Derneğine teslim edildi.Kampanyaya öncülük ettikleri için mutlu olduklarını belirten Aynur Ertaş, "Ailelerin desteğiyle bir yardım kampanyası düzenledik. Öğrenciler de yardım kampanyasına severek ve isteyerek destek verdi. Topladığımız ürünleri teslim ettik." dedi.Öğrenciler daha sonra Hayat Ağacı Derneğini gezdi.
SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası düzenledi.Yavuz Selim İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri,...

SİVAS (AA) - Sivas Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası düzenledi.

Yavuz Selim İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Aynur Ertaş öncülüğünde, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere yardım kampanyası organize etti. Yaklaşık bir ay süren kampanyada toplanan yardımlar Hayat Ağacı Derneğine teslim edildi.

Kampanyaya öncülük ettikleri için mutlu olduklarını belirten Aynur Ertaş, "Ailelerin desteğiyle bir yardım kampanyası düzenledik. Öğrenciler de yardım kampanyasına severek ve isteyerek destek verdi. Topladığımız ürünleri teslim ettik." dedi.

Öğrenciler daha sonra Hayat Ağacı Derneğini gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.