pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilerden Anlamlı Destek

18.10.2018 - 14:33, Güncelleme: 18.10.2018 - 14:33
 

Öğrencilerden Anlamlı Destek

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel bir kolejin 6. sınıf öğrencileri, okullarındaki kumbaralarda biriktirdikleri paraları Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlayacak.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel bir kolejin 6. sınıf öğrencileri, okullarındaki kumbaralarda biriktirdikleri paraları Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlayacak.Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve sınıf öğretmenleri, Hayat Ağacı Derneği'ni gezdi.Grup, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik ve benzeri reyonlarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.Hayat Ağacı Derneğindeki geziden etkilenen öğrenmen ve öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla her biri numaralandırılmış 6 kumbara aldı.Öğrenciler, toplam 6 sınıfta kumbaralarda yardım toplayıp ihtiyaç sahiplerine destek olacak. Ayrıca, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla okudukları hikaye kitaplarını Gıda Bankasından yardım alan çocuklara verilmek üzere bağışlayacak.
SİVAS (AA) - Sivas'ta özel bir kolejin 6. sınıf öğrencileri, okullarındaki kumbaralarda biriktirdikleri paraları Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlayacak.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel bir kolejin 6. sınıf öğrencileri, okullarındaki kumbaralarda biriktirdikleri paraları Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlayacak.

Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, öğrenciler ve sınıf öğretmenleri, Hayat Ağacı Derneği'ni gezdi.

Grup, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasının, gıda, giyim, temizlik ve benzeri reyonlarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Hayat Ağacı Derneğindeki geziden etkilenen öğrenmen ve öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla her biri numaralandırılmış 6 kumbara aldı.

Öğrenciler, toplam 6 sınıfta kumbaralarda yardım toplayıp ihtiyaç sahiplerine destek olacak.

Ayrıca, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla okudukları hikaye kitaplarını Gıda Bankasından yardım alan çocuklara verilmek üzere bağışlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.