pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler, Polislerle Fidan Dikti

26.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:48
 

Öğrenciler, Polislerle Fidan Dikti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Atlı Polis Grup Amirliğinin bulunduğu alanda öğrencilerin de...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Atlı Polis Grup Amirliğinin bulunduğu alanda öğrencilerin de katılımıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.Talas Belediyesi ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören 50 öğrenci, Atlı Polis Grup Amirliğinde kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından polis ekiplerinin yardımıyla fidan diken öğrenciler, daha sonra ekiplerin atla yaptığı gösteriyi izledi.Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Kulular, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler katıldı. Öte yandan Kulular, fidan dikme etkinliğinden sonra Atlı Polis Grup Amirliği sahasında, sulama amaçlı sondaj çalışmasını da başlattı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Atlı Polis Grup Amirliğinin bulunduğu alanda öğrencilerin de...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Atlı Polis Grup Amirliğinin bulunduğu alanda öğrencilerin de katılımıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Talas Belediyesi ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören 50 öğrenci, Atlı Polis Grup Amirliğinde kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından polis ekiplerinin yardımıyla fidan diken öğrenciler, daha sonra ekiplerin atla yaptığı gösteriyi izledi.

Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Kulular, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler katıldı.

Öte yandan Kulular, fidan dikme etkinliğinden sonra Atlı Polis Grup Amirliği sahasında, sulama amaçlı sondaj çalışmasını da başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.