pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Polis Merkezini Ziyaret Etti

10.04.2018 - 15:53, Güncelleme: 10.04.2018 - 15:53
 

Öğrenciler Polis Merkezini Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle anaokulu öğrencileri Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.Şehit...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle anaokulu öğrencileri Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu öğrencileri, yıl dönümü nedeniyle Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve beraberindeki polislerle buluştu.Öğrencileri karşılayan ve onlarla tek tek ilgilenen Şen, miniklere polisin görevleri hakkında bilgiler verdi. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında, yabancıların kendilerine zarar vermek istediklerinde hemen polise bilgi vermeleri gerektiğini aktaran Şen, polislerin her zaman onlara yardımcı olacağını ve istedikleri zaman polis merkezini ziyaret edebileceklerini söyledi.Şen ve beraberindeki polisler, öğrencilere çikolata verdi.Öte yandan Ahi Polis Merkezini Kırşehir Gençlik Merkezi Gençlik liderleri ile lise ve üniversite öğrencileri de ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
KIRŞEHİR (AA) - Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle anaokulu öğrencileri Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.Şehit...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle anaokulu öğrencileri Kırşehir Ahi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu öğrencileri, yıl dönümü nedeniyle Ahi Polis Merkezi Amiri Fatih Şen ve beraberindeki polislerle buluştu.

Öğrencileri karşılayan ve onlarla tek tek ilgilenen Şen, miniklere polisin görevleri hakkında bilgiler verdi.

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında, yabancıların kendilerine zarar vermek istediklerinde hemen polise bilgi vermeleri gerektiğini aktaran Şen, polislerin her zaman onlara yardımcı olacağını ve istedikleri zaman polis merkezini ziyaret edebileceklerini söyledi.

Şen ve beraberindeki polisler, öğrencilere çikolata verdi.

Öte yandan Ahi Polis Merkezini Kırşehir Gençlik Merkezi Gençlik liderleri ile lise ve üniversite öğrencileri de ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.