pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenci Servisleri Denetlendi

04.12.2017 - 09:23, Güncelleme: 04.12.2017 - 09:23
 

Öğrenci Servisleri Denetlendi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamında köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Belediye zabıta...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamında köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Belediye zabıta ekipleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince ilçe girişleri ve okul güzergahlarında yapılan denetimde, araç muayene ve ruhsatları ve servis aracı içindeki oturma düzeni kontrol edildi.Jandarma ve polisin de destek verdiği denetimle ilgili Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, AA muhabirine açıklamada bulundu.Servis araçlarının öğrencileri güvenli şekilde taşımasını sağlamak amacıyla denetimlere devam ettiklerini belirten Ergün, "Araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, öğrenci servisi izin belgesi, araçların bakım ve temizliği, okul giriş saatine zamanında gelip gelmediği, araç muayeneleri gibi çok yönlü olarak denetim yapılıyor. Çocuklarımız için güvenlik ve huzur her şeyin üstündedir." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamında köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Belediye zabıta...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamında köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.

Belediye zabıta ekipleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince ilçe girişleri ve okul güzergahlarında yapılan denetimde, araç muayene ve ruhsatları ve servis aracı içindeki oturma düzeni kontrol edildi.

Jandarma ve polisin de destek verdiği denetimle ilgili Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, AA muhabirine açıklamada bulundu.

Servis araçlarının öğrencileri güvenli şekilde taşımasını sağlamak amacıyla denetimlere devam ettiklerini belirten Ergün, "Araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, öğrenci servisi izin belgesi, araçların bakım ve temizliği, okul giriş saatine zamanında gelip gelmediği, araç muayeneleri gibi çok yönlü olarak denetim yapılıyor. Çocuklarımız için güvenlik ve huzur her şeyin üstündedir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.