pendik escort bayan
ak

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

23.01.2020 - 09:23, Güncelleme: 23.01.2020 - 09:23
 

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

Ahırdan bozma evde yaşam mücadelesi veren ailenin dramı kaymakamlığı harekete geçirdi.

Ahırdan bozma evde yaşam mücadelesi veren ailenin dramı kaymakamlığı harekete geçirdi.Sivas'ın Gemerek ilçesinde ahırdan bozma bir evde yaşayan ailenin dramı sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ilçe kaymakamlığı hareket geçti. Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ailenin durumunun bilindiği, aileye sosyal konutlardan ev tahsis edildiği, fakat ailenin taşınmak istemediğini belirtti. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımın hemen ardından sanatçı Haluk Levent de konuyla ilgilendi. Kaymakam Nayman'la görüşen sanatçı Haluk Levent, Kaymakam Nayman'a teşekkür ederek şu paylaşımı yaptı:"Gemerek Kaymakamımızla görüştük. Bu paylaşım yapılmadan önce zaten yapılması gerekenler yapılmış. Pazartesi tüm sorunlar çözülüyor. Teşekkürler."Paylaşımlar sonrası Kaymakam Nayman aileyi ilçede bulunan Sosyal Konutlara getirmeye ikna ederek, ailenin diğer giderlerini de üstlendi. Nayman, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın kaynaklarıyla yine ihtiyaç sahibi bir ailenin evine kavuşmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Köylerimizde erişebildiğimiz, erişemediğimiz herkese devletimizin imkanlarını sunmak için gayret gösteriyoruz. Buraya gelen ailelerimizin çocuklarının eğitimiyle, her türlü ihtiyaçlarıyla, giyim kuşamlarıyla, sağlık harcamalarıyla da ilgili desteklerimiz devam etmektedir. Bizlere bu kaynakları sağladığından dolayı ilgili bakanlığımıza ve valiliğimize çok teşekkür ederiz" dedi. Yeni evlerine kavuşan anne C.B.(34), çocuklar S.B., C.B., B.B. ve dede H.B'nin (58) ise mutlulukları gözlerinden okundu. Çocuklara çikolata ikram eden Kaymakam Nayman çocuklarla bir süre sohbet etti.
Ahırdan bozma evde yaşam mücadelesi veren ailenin dramı kaymakamlığı harekete geçirdi.
Ahırdan bozma evde yaşam mücadelesi veren ailenin dramı kaymakamlığı harekete geçirdi.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde ahırdan bozma bir evde yaşayan ailenin dramı sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ilçe kaymakamlığı hareket geçti. Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ailenin durumunun bilindiği, aileye sosyal konutlardan ev tahsis edildiği, fakat ailenin taşınmak istemediğini belirtti. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımın hemen ardından sanatçı Haluk Levent de konuyla ilgilendi. Kaymakam Nayman'la görüşen sanatçı Haluk Levent, Kaymakam Nayman'a teşekkür ederek şu paylaşımı yaptı:

"Gemerek Kaymakamımızla görüştük. Bu paylaşım yapılmadan önce zaten yapılması gerekenler yapılmış. Pazartesi tüm sorunlar çözülüyor. Teşekkürler."

Paylaşımlar sonrası Kaymakam Nayman aileyi ilçede bulunan Sosyal Konutlara getirmeye ikna ederek, ailenin diğer giderlerini de üstlendi. Nayman, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın kaynaklarıyla yine ihtiyaç sahibi bir ailenin evine kavuşmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Köylerimizde erişebildiğimiz, erişemediğimiz herkese devletimizin imkanlarını sunmak için gayret gösteriyoruz. Buraya gelen ailelerimizin çocuklarının eğitimiyle, her türlü ihtiyaçlarıyla, giyim kuşamlarıyla, sağlık harcamalarıyla da ilgili desteklerimiz devam etmektedir. Bizlere bu kaynakları sağladığından dolayı ilgili bakanlığımıza ve valiliğimize çok teşekkür ederiz" dedi. Yeni evlerine kavuşan anne C.B.(34), çocuklar S.B., C.B., B.B. ve dede H.B'nin (58) ise mutlulukları gözlerinden okundu. Çocuklara çikolata ikram eden Kaymakam Nayman çocuklarla bir süre sohbet etti.

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

O ailenin dramına kaymakamlık sessiz kalmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.