pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Yollar Yenileniyor

21.06.2018 - 15:48, Güncelleme: 21.06.2018 - 15:48
 

Niğde'de Yollar Yenileniyor

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla bozulan yolların yenilenmesi için çalışma başlattı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla bozulan yolların yenilenmesi için çalışma başlattı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, fen işleri müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarıyla bütünlüğü bozulmuş ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışması yapıyor. Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şehir genelinde asfaltsız sokak bırakmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:"İlimizin eksiklerini gidermek için kapsamlı bir çalışma sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, bu doğrultuda yeni yolları hayata geçiriyor, eksikleri ve yetersiz görülen noktaları da tespit ediyor. Belirlenen ve sorun haline gelmeden müdahale ettiğimiz bu yolların asfaltını da yenileyerek sağlıklı ve kullanışlı hale getiriyoruz."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla bozulan yolların yenilenmesi için çalışma başlattı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla bozulan yolların yenilenmesi için çalışma başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, fen işleri müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarıyla bütünlüğü bozulmuş ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışması yapıyor.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şehir genelinde asfaltsız sokak bırakmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlimizin eksiklerini gidermek için kapsamlı bir çalışma sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, bu doğrultuda yeni yolları hayata geçiriyor, eksikleri ve yetersiz görülen noktaları da tespit ediyor. Belirlenen ve sorun haline gelmeden müdahale ettiğimiz bu yolların asfaltını da yenileyerek sağlıklı ve kullanışlı hale getiriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.