pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Kaçak İçki İmalatı Operasyonu

19.10.2017 - 15:23, Güncelleme: 19.10.2017 - 15:23
 

Niğde'de Kaçak İçki İmalatı Operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bin 600 litre fermente içki ile damıtılmış 10 litre dezenfekte...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bin 600 litre fermente içki ile damıtılmış 10 litre dezenfekte alkol ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemerhisar beldesine bağlı Çayır Mahallesi Samanlı mevkisindeki bir bağ evinde kaçak şarap imalatı yapılarak piyasa sürüldüğü yönünde elde edilen istihbarat üzerine operasyon yaptı. Operasyonda, bin 600 litre fermente içki ve damıtılmış 10 litre dezenfekte alkol ile içki imalatında kullanıldığı değerlendirilen üzerine bakır borular monte edilmiş düdüklü tencere ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bin 600 litre fermente içki ile damıtılmış 10 litre dezenfekte...

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bin 600 litre fermente içki ile damıtılmış 10 litre dezenfekte alkol ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemerhisar beldesine bağlı Çayır Mahallesi Samanlı mevkisindeki bir bağ evinde kaçak şarap imalatı yapılarak piyasa sürüldüğü yönünde elde edilen istihbarat üzerine operasyon yaptı.

Operasyonda, bin 600 litre fermente içki ve damıtılmış 10 litre dezenfekte alkol ile içki imalatında kullanıldığı değerlendirilen üzerine bakır borular monte edilmiş düdüklü tencere ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.