pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı

17.12.2018 - 16:53, Güncelleme: 17.12.2018 - 16:53
 

Niğde'de Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk defa yapılan malign neoplazmi (GBM) kötü beyin tümörü ameliyatı...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk defa yapılan malign neoplazmi (GBM) kötü beyin tümörü ameliyatı başarıyla yapıldı.Baş ağrısı denge bozukluğu gibi şikayetlerle hastaneye gelen Durmuş İlhan (75), Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Usame Rakip tarafından GBM teşhisi konuldu.Rakip ve Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Engin Elmacı ile yaklaşık 6 saat süren ameliyat neticesinde tümörün büyük kısmı alındı.Türkiye'de okuyup doktor alan Filistinli Dr. Rakip, gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta İlhan'ın baş ağrısı, denge bozukluğu, mide bulantısı gibi şikayetlerle hastaneye geldiğini söyledi.Hastaya GBM teşhisi konulduğunu belirten Rakip, "Ameliyatı Niğde'de yapmaya karar verdik. Hastanemizin imkanları son zamanlarda baya gelişti. İmkanlar açısından uygun bir hastaydı. Şükürler olsun ameliyatımız güzel geçti. 6 saatlik bir operasyon sürdü. Tümörün çoğunu almış durumdayız. Hastamız yürüyebiliyor, yemeğini yiyebiliyor. Gayet iyi, taburcu etmeyi düşünüyoruz." dedi. Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın da ameliyatı gerçekleştiren doktorlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:"Göreve başladığımızdan beri elimizden geldiğince devletimizin imkanları doğrultusunda ameliyathanedeki cihazlarımızı son model cihazlarla yenilemeye çalışıyoruz. Biz gece gündüz eksikliklerimizi saptayıp imkanlar ölçüsünde bir an önce eksiklerimizi gidererek insanları memnun etmeye çalışıyoruz."
NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk defa yapılan malign neoplazmi (GBM) kötü beyin tümörü ameliyatı...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk defa yapılan malign neoplazmi (GBM) kötü beyin tümörü ameliyatı başarıyla yapıldı.

Baş ağrısı denge bozukluğu gibi şikayetlerle hastaneye gelen Durmuş İlhan (75), Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Usame Rakip tarafından GBM teşhisi konuldu.

Rakip ve Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Engin Elmacı ile yaklaşık 6 saat süren ameliyat neticesinde tümörün büyük kısmı alındı.

Türkiye'de okuyup doktor alan Filistinli Dr. Rakip, gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta İlhan'ın baş ağrısı, denge bozukluğu, mide bulantısı gibi şikayetlerle hastaneye geldiğini söyledi.

Hastaya GBM teşhisi konulduğunu belirten Rakip, "Ameliyatı Niğde'de yapmaya karar verdik. Hastanemizin imkanları son zamanlarda baya gelişti. İmkanlar açısından uygun bir hastaydı. Şükürler olsun ameliyatımız güzel geçti. 6 saatlik bir operasyon sürdü. Tümörün çoğunu almış durumdayız. Hastamız yürüyebiliyor, yemeğini yiyebiliyor. Gayet iyi, taburcu etmeyi düşünüyoruz." dedi.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın da ameliyatı gerçekleştiren doktorlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Göreve başladığımızdan beri elimizden geldiğince devletimizin imkanları doğrultusunda ameliyathanedeki cihazlarımızı son model cihazlarla yenilemeye çalışıyoruz. Biz gece gündüz eksikliklerimizi saptayıp imkanlar ölçüsünde bir an önce eksiklerimizi gidererek insanları memnun etmeye çalışıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.