pendik escort bayan
ak

Niğde İl Özel İdaresi Araç Filosunu Genişletti

27.03.2017 - 18:38, Güncelleme: 27.03.2017 - 18:38
 

Niğde İl Özel İdaresi Araç Filosunu Genişletti

NİĞDE (AA) - Niğde İl Özel İdaresi, 34 yeni hizmet aracı alarak filosunu genişletti.Araç filosunun yenilenmesi dolayısıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliği...

NİĞDE (AA) - Niğde İl Özel İdaresi, 34 yeni hizmet aracı alarak filosunu genişletti.Araç filosunun yenilenmesi dolayısıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliği alanında tören düzenlendi. Törende konuşan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, sadece köylülerin değil, ilçelerde ve beldelerde yaşayan vatandaşların da hayatını kolaylaştırmak için araç, gereç ve iş makinelerinin hizmete alındığını söyledi.İl Özel İdaresinin imkanlar nispetinde beldelerde ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet götürdüğünü ifade eden Peynircioğlu, "Hizmete alınan araç ve iş makinelerinin bir kısmı da geçen yıl alınmıştı. Toplam değeri 13 milyondan fazla. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.İl Özel İdaresi Genel Sekteri Ali Nebol ise, alınan araçlarla hizmet kalitesinin ve hızının bir kat daha artacağını belirterek, araç filosuna, yol çizgi kamyonu, asfalt distribütörü, yükleyici, ekskavatör, kazıcı yükleyici, çift kabinli kamyon olmak üzere 34 adet araç kazandırıldığını kaydetti.Konuşmaların ardından, Vali Peynircioğlu ve protokol mensupları, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın duası eşliğinde yeni araçların kurdelasını kesti. AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Peynircioğlu ile birlikte yeni kamyonun direksiyonuna geçerek, deneme sürüşü yaptı.Törene, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İl Jandarma Alay Komutanı İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve kurum müdürleri katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde İl Özel İdaresi, 34 yeni hizmet aracı alarak filosunu genişletti.Araç filosunun yenilenmesi dolayısıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliği...

NİĞDE (AA) - Niğde İl Özel İdaresi, 34 yeni hizmet aracı alarak filosunu genişletti.

Araç filosunun yenilenmesi dolayısıyla İl Özel İdare Genel Sekreterliği alanında tören düzenlendi.

Törende konuşan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, sadece köylülerin değil, ilçelerde ve beldelerde yaşayan vatandaşların da hayatını kolaylaştırmak için araç, gereç ve iş makinelerinin hizmete alındığını söyledi.

İl Özel İdaresinin imkanlar nispetinde beldelerde ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet götürdüğünü ifade eden Peynircioğlu, "Hizmete alınan araç ve iş makinelerinin bir kısmı da geçen yıl alınmıştı. Toplam değeri 13 milyondan fazla. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Ali Nebol ise, alınan araçlarla hizmet kalitesinin ve hızının bir kat daha artacağını belirterek, araç filosuna, yol çizgi kamyonu, asfalt distribütörü, yükleyici, ekskavatör, kazıcı yükleyici, çift kabinli kamyon olmak üzere 34 adet araç kazandırıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından, Vali Peynircioğlu ve protokol mensupları, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın duası eşliğinde yeni araçların kurdelasını kesti.

AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Peynircioğlu ile birlikte yeni kamyonun direksiyonuna geçerek, deneme sürüşü yaptı.

Törene, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İl Jandarma Alay Komutanı İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve kurum müdürleri katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.