pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Belediyesinden Ücretsiz Otopark Hizmeti

21.06.2018 - 15:38, Güncelleme: 21.06.2018 - 15:38
 

Niğde Belediyesinden Ücretsiz Otopark Hizmeti

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, yıkılan eski devlet hastanesi arazisini açık otoparka dönüştürerek, ücretsiz olarak vatandaşın...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, yıkılan eski devlet hastanesi arazisini açık otoparka dönüştürerek, ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine açtıklarını bildirdi.Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, otopark sorununu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.Trafikteki araç sayısının arttığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:"Niğde Belediyesi olarak otopark sorununa çözüm üretmek için açık otopark ve yer altı otoparklarının sayısını artırdık. Vatandaşa her açıdan daha yaşanabilir bir Niğde sunmak için çalışıyoruz. Belediyemizin arkasında bulunan eski devlet hastanesinin yıkılmasıyla açılan alanı açık otopark olarak düzenledik. Bu alanı da vatandaşımızın hizmetine ücretsiz olarak sunduk."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, yıkılan eski devlet hastanesi arazisini açık otoparka dönüştürerek, ücretsiz olarak vatandaşın...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, yıkılan eski devlet hastanesi arazisini açık otoparka dönüştürerek, ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine açtıklarını bildirdi.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, otopark sorununu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Trafikteki araç sayısının arttığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"Niğde Belediyesi olarak otopark sorununa çözüm üretmek için açık otopark ve yer altı otoparklarının sayısını artırdık. Vatandaşa her açıdan daha yaşanabilir bir Niğde sunmak için çalışıyoruz. Belediyemizin arkasında bulunan eski devlet hastanesinin yıkılmasıyla açılan alanı açık otopark olarak düzenledik. Bu alanı da vatandaşımızın hizmetine ücretsiz olarak sunduk."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.