pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'deki Silahla Yaralama

20.02.2018 - 10:43, Güncelleme: 20.02.2018 - 10:43
 

Nevşehir'deki Silahla Yaralama

Silahla yaralama olayının zanlısı tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, karıştığı kavgada iki kişiyi av tüfeğiyle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Kent merkezindeki Kasaplar Çarşısı'nda 15 Şubat'ta yaşanan kavga olayında iki kişiyi av tüfeğiyle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A'nın emniyetteki işlemlerini tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Kasaplar Çarşısı'nda 15 Şubat'ta karşılaşan M.A. ile Y.E.B. ve M.K, iddiaya göre aralarındaki husumet dolayısıyla tartışmış, kavgaya dönüşen olayda, M.A. aracında bulundurduğu av tüfeğiyle hasımlarına ateş açmıştı. Yaralanan E.B. ve M.K. Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılmış, olayın zanlısı M.A. ise olayda kullanıldığı ileri sürülen tüfekle yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bu arada, Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Y.E.B'nin taburcu edildiği, M.K'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Silahla yaralama olayının zanlısı tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, karıştığı kavgada iki kişiyi av tüfeğiyle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Kent merkezindeki Kasaplar Çarşısı'nda 15 Şubat'ta yaşanan kavga olayında iki kişiyi av tüfeğiyle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A'nın emniyetteki işlemlerini tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kasaplar Çarşısı'nda 15 Şubat'ta karşılaşan M.A. ile Y.E.B. ve M.K, iddiaya göre aralarındaki husumet dolayısıyla tartışmış, kavgaya dönüşen olayda, M.A. aracında bulundurduğu av tüfeğiyle hasımlarına ateş açmıştı. Yaralanan E.B. ve M.K. Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılmış, olayın zanlısı M.A. ise olayda kullanıldığı ileri sürülen tüfekle yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Bu arada, Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Y.E.B'nin taburcu edildiği, M.K'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.