pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

05.07.2019 - 14:48, Güncelleme: 05.07.2019 - 14:48
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.Acıgöl İlçe Emniyet...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.Acıgöl İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir şahsın satışını yapmak üzere şehir dışından uyuşturucu madde getirdiği yönünde ihbar aldı.İhbarı değerlendiren polis, O.K. (44) adlı şahsın ikametine operasyon düzenledi.Şahsa ait ev ve aracında, narkotik köpeği ile birlikte arama yapan ekipler, yaklaşık 98 gram metamfetamin, 14 gram esrar, 4 extasy, 2 adet ise captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.Gözaltına alınarak emniyete götürülen O.K. buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.O.K. çıkarıldığı mahkemece, "Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.Acıgöl İlçe Emniyet...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Acıgöl İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir şahsın satışını yapmak üzere şehir dışından uyuşturucu madde getirdiği yönünde ihbar aldı.

İhbarı değerlendiren polis, O.K. (44) adlı şahsın ikametine operasyon düzenledi.

Şahsa ait ev ve aracında, narkotik köpeği ile birlikte arama yapan ekipler, yaklaşık 98 gram metamfetamin, 14 gram esrar, 4 extasy, 2 adet ise captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen O.K. buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

O.K. çıkarıldığı mahkemece, "Uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.