pendik escort bayan
ak

Nevşehir'de "Ümmet İftarı"

25.05.2018 - 21:33, Güncelleme: 25.05.2018 - 21:33
 

Nevşehir'de "Ümmet İftarı"

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince Müslümanların yaşadığı acılara dikkat çekmek amacıyla ''Ümmet İftarı'' düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince Müslümanların yaşadığı acılarına dikkati çekmek için ''Ümmet iftarı" gerçekleştirildi.Gülbahçe Parkındaki program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.İftar vaktinde ikram edilen su, hurma ve simitle oruçlarını açan katılımcılar, zulüm altındaki Müslümanlar için dua etti.İHH Nevşehir İl Koordinatörü Baki Öncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kimi zaman iftar sofrasında bir hurma tanesi bulamayan Müslümanlara dua etmek için etkinliğin düzenlendiğini belirtti."Ümmet iftarı"nın yaşanan sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla bir sembol olduğunu aktaran Öncel, İslam dünyasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.Ümmetin savaşların getirdiği açlık ve sefalet içinde olduğunu aktaran Öncel, "Bu duruma üzülüyoruz, burada dua ettik. İslam ümmetinin yek vücut içinde hareket etmesini temenni ediyoruz. Allah bütün Müslümanların gözyaşlarının dinmesini nasip etsin."dedi.
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince Müslümanların yaşadığı acılara dikkat çekmek amacıyla ''Ümmet İftarı'' düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince Müslümanların yaşadığı acılarına dikkati çekmek için ''Ümmet iftarı" gerçekleştirildi.

Gülbahçe Parkındaki program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İftar vaktinde ikram edilen su, hurma ve simitle oruçlarını açan katılımcılar, zulüm altındaki Müslümanlar için dua etti.

İHH Nevşehir İl Koordinatörü Baki Öncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kimi zaman iftar sofrasında bir hurma tanesi bulamayan Müslümanlara dua etmek için etkinliğin düzenlendiğini belirtti.

"Ümmet iftarı"nın yaşanan sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla bir sembol olduğunu aktaran Öncel, İslam dünyasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Ümmetin savaşların getirdiği açlık ve sefalet içinde olduğunu aktaran Öncel, "Bu duruma üzülüyoruz, burada dua ettik. İslam ümmetinin yek vücut içinde hareket etmesini temenni ediyoruz. Allah bütün Müslümanların gözyaşlarının dinmesini nasip etsin."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.