pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

22.06.2017 - 02:48, Güncelleme: 22.06.2017 - 02:48
 

Nevşehir'de Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Kurşunlu Camii'ne Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmek için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Kadir Gecesi dolayısıyla Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.İl Müftülüğünce Kurşunlu Camii'nde Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen programda, yatsı ve teravih namazları kılındıktan sonra Kur'an-ı Kerim okundu.Vatandaşlar, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından dualar eşliğinde açılan sandukada özel cam kapta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i görme imkanı buldu.Sakal-ı Şerif'i görmeye gelenlerin yoğunluk oluşturduğu camide duygulu anlar yaşandı. Bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.Cami çıkışında ise Türkiye Diyanet Vakfı tarafından lokma tatlısı dağıtıldı. Nevşehir Belediyesi de şerbet ikramında bulundu.
Kurşunlu Camii'ne Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmek için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Kadir Gecesi dolayısıyla Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

İl Müftülüğünce Kurşunlu Camii'nde Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen programda, yatsı ve teravih namazları kılındıktan sonra Kur'an-ı Kerim okundu.

Vatandaşlar, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından dualar eşliğinde açılan sandukada özel cam kapta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i görme imkanı buldu.

Sakal-ı Şerif'i görmeye gelenlerin yoğunluk oluşturduğu camide duygulu anlar yaşandı. Bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Cami çıkışında ise Türkiye Diyanet Vakfı tarafından lokma tatlısı dağıtıldı. Nevşehir Belediyesi de şerbet ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.