pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Polis 62 Bin Liralık Dolandırıcılığı Önledi

25.06.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.06.2018 - 16:03
 

Nevşehir'de Polis 62 Bin Liralık Dolandırıcılığı Önledi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kendini polis olarak tanıtan şahsın hesabına 62 bin lira yatırmak isteyen S.S.D. adlı vatandaş, polisin dikkati sayesinde dolandırılmaktan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kendini polis olarak tanıtan şahsın hesabına 62 bin lira yatırmak isteyen S.S.D. adlı vatandaş, polisin dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, S.S.D. adlı vatandaş, bir hesaba para yatırmak amacıyla bankaya gittiğinde polisin dikkatini çekti. Şahısla görüşen ekipler, kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin S.S.D'yi telefonla arayıp, kimliğinin terör örgütleri tarafından kopyalandığını, birikimi olan paraların üzerinde parmak izi kontrolü yapılacağını bu nedenle belirtilen hesaba parayı yatırmasının istendiği öğrendi. Polisin uyarısıyla parayı yatırmaktan vazgeçen S.S.D, kendisini arayan numarayı polise bildirdi.Yapılan teknik çalışma sonucu telefonla dolandırıcılık yapmak isteyen şahsın kimlik bilgilerinin tespit edildiği belirtilirken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kendini polis olarak tanıtan şahsın hesabına 62 bin lira yatırmak isteyen S.S.D. adlı vatandaş, polisin dikkati sayesinde dolandırılmaktan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kendini polis olarak tanıtan şahsın hesabına 62 bin lira yatırmak isteyen S.S.D. adlı vatandaş, polisin dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, S.S.D. adlı vatandaş, bir hesaba para yatırmak amacıyla bankaya gittiğinde polisin dikkatini çekti. Şahısla görüşen ekipler, kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin S.S.D'yi telefonla arayıp, kimliğinin terör örgütleri tarafından kopyalandığını, birikimi olan paraların üzerinde parmak izi kontrolü yapılacağını bu nedenle belirtilen hesaba parayı yatırmasının istendiği öğrendi.

Polisin uyarısıyla parayı yatırmaktan vazgeçen S.S.D, kendisini arayan numarayı polise bildirdi.

Yapılan teknik çalışma sonucu telefonla dolandırıcılık yapmak isteyen şahsın kimlik bilgilerinin tespit edildiği belirtilirken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.