pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

27.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 27.05.2019 - 09:58
 

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.Erzincanlı'nın,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.Erzincanlı'nın, Hz. Muhammed ve şehitler için okuduğu şiirler beğeni topladı.Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, iftar öncesinde çocuklara yönelik animasyon gösterisiyle başladı.Alanda kurulan çadırdaki iftar yemeğinin ardından Dursun Ali Erzincanlı Nevşehirlilerle buluştu.Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da katıldığı programda, Erzincanlı, Hz. Muhammed'in hayatını ve Hadis-i Şerifleri şiirsel bir dille anlattı.İzleyicilerin beğenisini toplayan sanatçı, hayatından çeşitli anekdotlar da paylaştı.Program, Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenlerinden oluşan koronun ilahi dinletisi ile sonlandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.Erzincanlı'nın,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Erzincanlı'nın, Hz. Muhammed ve şehitler için okuduğu şiirler beğeni topladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, iftar öncesinde çocuklara yönelik animasyon gösterisiyle başladı.

Alanda kurulan çadırdaki iftar yemeğinin ardından Dursun Ali Erzincanlı Nevşehirlilerle buluştu.

Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da katıldığı programda, Erzincanlı, Hz. Muhammed'in hayatını ve Hadis-i Şerifleri şiirsel bir dille anlattı.

İzleyicilerin beğenisini toplayan sanatçı, hayatından çeşitli anekdotlar da paylaştı.

Program, Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenlerinden oluşan koronun ilahi dinletisi ile sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.