pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nata Holding’den Erdoğan’ın Çağrısına Destek

Spor 06.12.2016 - 08:58, Güncelleme: 06.12.2016 - 08:58
 

Nata Holding’den Erdoğan’ın Çağrısına Destek

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık:- "Cumhurbaşkanı'mızın yapmış olduğu çağrıya sessiz kalmak istemedik"- "AVM'lerimizdeki kiracılarımız dolar ya da avro ile yapılmış kira kontratlarını Türk lirası olarak değiştirebilecekler"

ANKARA (AA) - Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi. Tanık, yaptığı yazılı açıklamada, arzu etmeleri halinde tüm kiracılarının Türk lirasına geçebileceklerini ifade etti.Alınan kararın Türkiye ekonomisine katkı sağlaması temennisinde bulunan Tanık, şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanı'mızın yapmış olduğu çağrıya sessiz kalmak istemedik ve kendi bünyemizde bu sürece yapabileceğimiz destek hususunda hızlı ve keskin bir karar aldık. Tüm AVM'lerimizdeki kiracılarımız dolar ya da avro ile yapılmış kira kontratlarını Türk lirası olarak değiştirebilecekler. Bu karar, kiralaması yeni başlamış AVM projelerini de kapsıyor. Birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemli."
Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık:- "Cumhurbaşkanı'mızın yapmış olduğu çağrıya sessiz kalmak istemedik"- "AVM'lerimizdeki kiracılarımız dolar ya da avro ile yapılmış kira kontratlarını Türk lirası olarak değiştirebilecekler"

ANKARA (AA) - Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

Tanık, yaptığı yazılı açıklamada, arzu etmeleri halinde tüm kiracılarının Türk lirasına geçebileceklerini ifade etti.

Alınan kararın Türkiye ekonomisine katkı sağlaması temennisinde bulunan Tanık, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı'mızın yapmış olduğu çağrıya sessiz kalmak istemedik ve kendi bünyemizde bu sürece yapabileceğimiz destek hususunda hızlı ve keskin bir karar aldık. Tüm AVM'lerimizdeki kiracılarımız dolar ya da avro ile yapılmış kira kontratlarını Türk lirası olarak değiştirebilecekler. Bu karar, kiralaması yeni başlamış AVM projelerini de kapsıyor. Birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.