pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mustafa Ceceli Akşehir'de Konser Verdi

24.08.2016 - 17:33, Güncelleme: 24.08.2016 - 17:33
 

Mustafa Ceceli Akşehir'de Konser Verdi

KONYA (AA) - Sanatçı Mustafa Ceceli, Akşehir'de tasavvuf müziği konseri verdi.Ceceli, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde seslendirdiği eserlerini...

KONYA (AA) - Sanatçı Mustafa Ceceli, Akşehir'de tasavvuf müziği konseri verdi.Ceceli, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde seslendirdiği eserlerini zaman zaman hayranlarıyla beraber söyledi.Konserde konuşan Ceceli, ülke olarak güzel günlere uyanmak istediklerini söyledi.İslam'ın yüce olduğunu belirten Ceceli, "İslam'ın terörle alakası yoktur. Terörist olanın da İslamla alakası yoktur. Bizler dinimizi en iyi şekilde anlamaya ve anlatmaya mecburuz. Küçücük çocukları, hiçbir günahı olmayan insanları katledecek kadar vahşetin içinde olanların insanlıkla alakası yoktur." dedi.Konserin sonunda Ceceli'ye Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya Nasreddin Hoca'nın tersine çalışan saatini armağan etti.
KONYA (AA) - Sanatçı Mustafa Ceceli, Akşehir'de tasavvuf müziği konseri verdi.Ceceli, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde seslendirdiği eserlerini...

KONYA (AA) - Sanatçı Mustafa Ceceli, Akşehir'de tasavvuf müziği konseri verdi.

Ceceli, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde seslendirdiği eserlerini zaman zaman hayranlarıyla beraber söyledi.

Konserde konuşan Ceceli, ülke olarak güzel günlere uyanmak istediklerini söyledi.

İslam'ın yüce olduğunu belirten Ceceli, "İslam'ın terörle alakası yoktur. Terörist olanın da İslamla alakası yoktur. Bizler dinimizi en iyi şekilde anlamaya ve anlatmaya mecburuz. Küçücük çocukları, hiçbir günahı olmayan insanları katledecek kadar vahşetin içinde olanların insanlıkla alakası yoktur." dedi.

Konserin sonunda Ceceli'ye Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya Nasreddin Hoca'nın tersine çalışan saatini armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.