pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muhtarlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

23.03.2018 - 17:43, Güncelleme: 23.03.2018 - 17:43
 

Muhtarlardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında topladıkları parayı...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında topladıkları parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışladı. Muhtarlar Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için aralarında kampanya başlattı. Toplanan para Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı.Kaymakamı Akın Karagöz, muhtarlarla Öğretmenevi lokalinde muhtarlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Devletimiz çok güçlü bu tür yardımlara ihtiyacı yok ama muhtarlarımızı bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Burada yapılan nakdi desteğin meblağı önemli değil, burada ki tek şey halkımızın TSK'nın arkasında güç olarak kendini göstermesidir." dedi.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında topladıkları parayı...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için aralarında topladıkları parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışladı.

Muhtarlar Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için aralarında kampanya başlattı.

Toplanan para Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı.

Kaymakamı Akın Karagöz, muhtarlarla Öğretmenevi lokalinde muhtarlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Devletimiz çok güçlü bu tür yardımlara ihtiyacı yok ama muhtarlarımızı bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Burada yapılan nakdi desteğin meblağı önemli değil, burada ki tek şey halkımızın TSK'nın arkasında güç olarak kendini göstermesidir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.