pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 19.10.2017 - 14:23
 

Muhtarlar Günü

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Mahalle ve köy muhtarlarından oluşan 113 kişilik heyet, Atatürk...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Mahalle ve köy muhtarlarından oluşan 113 kişilik heyet, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Program daha sonra Öğretmenevi'nde pasta kesilmesiyle devam etti. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, programda yaptığı konuşmada, muhtarların gününü tebrik etti. Muhtarların önemli bir kamu görevini üstlendiğini aktaran Pektaş, “Köy ve mahallelerimizdeki şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve gazi yakınlarımızı imkan buldukça sürekli ziyaret ediyorsunuz. Şehitlerimizin emanetlerinin bizlerden bir isteği olursa, bizlere iletilmesi gereken bir hususları olursa lütfen gecikmeksizin bize intikal ettirin. Bizlerde elimizden gelen nispette bu kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışalım." ifadesini kullandı. Pektaş, emniyet ve asayiş konularında da muhtarların desteğine ihtiyaç duyulduğuna değinerek, "Köyümüzde şüpheli bir durumla karşılaşıldığında lütfen bu konuda da duyarlı olalım. Özellikle kapıda satış ya da herhangi bir derneğe, vakfa ya da başka bir yapıya yardım toplama adı altında çeşitli kimseler gelebilir. Bu konuda da özellikle vurguluyorum köylerde kapıdan satış yapılmasına kesinlikle kaymakamlığımızın bir müsadesi yoktur." diye konuştu. Programa, Belediye Başkan Vekili Cengiz Türkmenoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, mahalle ve köy muhtarları ile kurum amirleri katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Mahalle ve köy muhtarlarından oluşan 113 kişilik heyet, Atatürk...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Mahalle ve köy muhtarlarından oluşan 113 kişilik heyet, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Program daha sonra Öğretmenevi'nde pasta kesilmesiyle devam etti.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, programda yaptığı konuşmada, muhtarların gününü tebrik etti.

Muhtarların önemli bir kamu görevini üstlendiğini aktaran Pektaş, “Köy ve mahallelerimizdeki şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve gazi yakınlarımızı imkan buldukça sürekli ziyaret ediyorsunuz. Şehitlerimizin emanetlerinin bizlerden bir isteği olursa, bizlere iletilmesi gereken bir hususları olursa lütfen gecikmeksizin bize intikal ettirin. Bizlerde elimizden gelen nispette bu kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışalım." ifadesini kullandı.

Pektaş, emniyet ve asayiş konularında da muhtarların desteğine ihtiyaç duyulduğuna değinerek, "Köyümüzde şüpheli bir durumla karşılaşıldığında lütfen bu konuda da duyarlı olalım. Özellikle kapıda satış ya da herhangi bir derneğe, vakfa ya da başka bir yapıya yardım toplama adı altında çeşitli kimseler gelebilir. Bu konuda da özellikle vurguluyorum köylerde kapıdan satış yapılmasına kesinlikle kaymakamlığımızın bir müsadesi yoktur." diye konuştu.

Programa, Belediye Başkan Vekili Cengiz Türkmenoğlu, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, mahalle ve köy muhtarları ile kurum amirleri katıldı.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.