pendik escort bayan
ak

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 8. Yılı

25.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 25.03.2017 - 16:18
 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 8. Yılı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 8. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Aydın, mesajında Kahramanmaraş’taki...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 8. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Aydın, mesajında Kahramanmaraş’taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı ve Murat Çetinkaya'yı rahmetle andığını belirtti.Yazıcıoğlu'nun devlet adamlığıyla başta siyasetçiler olmak üzere tüm ülkeye örnek olduğunu aktaran Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye’nin önemli bir şahsiyetiydi. Muhsin Yazıcıoğlu için ne söylense azdır, kelimeler yetmez. Siyasi hayatında belki Türkiye’den istediği desteği tam olarak alamamıştır ancak insanlığı ve duruşu ile herkese örnek olmuştur. Her zaman dik duruşuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş önemli bir lider, değerli bir insandır. Kendisiyle ilk dönem belediye başkanlığımda birlikte çalışma fırsatı bulmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Sivas’ın yetiştirdiği değerli Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere yol arkadaşlarını ve gazeteci İsmail Güneş’i rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 8. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Aydın, mesajında Kahramanmaraş’taki...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 8. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aydın, mesajında Kahramanmaraş’taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı ve Murat Çetinkaya'yı rahmetle andığını belirtti.

Yazıcıoğlu'nun devlet adamlığıyla başta siyasetçiler olmak üzere tüm ülkeye örnek olduğunu aktaran Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye’nin önemli bir şahsiyetiydi. Muhsin Yazıcıoğlu için ne söylense azdır, kelimeler yetmez. Siyasi hayatında belki Türkiye’den istediği desteği tam olarak alamamıştır ancak insanlığı ve duruşu ile herkese örnek olmuştur.

Her zaman dik duruşuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş önemli bir lider, değerli bir insandır. Kendisiyle ilk dönem belediye başkanlığımda birlikte çalışma fırsatı bulmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Sivas’ın yetiştirdiği değerli Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere yol arkadaşlarını ve gazeteci İsmail Güneş’i rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.