pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muammer Demirci Aday Adaylığını Açıkladı

06.09.2015 - 18:00, Güncelleme: 06.09.2015 - 18:00
 

Muammer Demirci Aday Adaylığını Açıkladı

Hayırsever İş Adamı Muammer DEMİRCİ 05 Eylül 2015 tarihi itibari ile MHP Sivas Milletvekili Aday Adaylığını Resmi Olarak Açıkladı..

Hayırsever İş Adamı Muammer DEMİRCİ 05 Eylül 2015 tarihi itibari ile MHP Sivas Milletvekili Aday Adaylığını Resmi Olarak Açıkladı.. Muammer Demirci, müracaat yaparak 1 Kasım da yapılacak  genel seçimlerde MHP den Sivas Milletvekilliği için Aday Adayı olduğunu açıkladı. 7 Haziranda yapılan seçimlerde 3. sıra adayı olan Muammer Demirci, 26. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekilliği için yeniden aday adaylığı başvurusunu yaptı. MUAMMER DEMİRCİ KİMDİR?1958 yılında Sivas, Koyulhisar, Çukuroba köyünde doğan Muammer Demirci eğitimini Sivas Lisesi’nde tamamladı, Çukuroba’dan İstanbul’a göç eden pek çok Çukurobalı gibi iş hayatına atılmak için 1978 yılında İstanbul’a geldi. Çalışma hayatına ilk önce baba mesleği olan mobilyacılık ile başladı. 1979 yılında sektör değiştirerek tekstil alanında çalışmaya başladı. 2002 yılından beri Çukuroba Köy Derneği’nin başkanlığını yürüten Muammer Demirci; SİDEF-Sivas Dernekler Federasyonu, KASİDER-Kağıthane Sivaslılar Derneği, BİLGE-Bilişim-Gelişim-Eğitim Derneği, Koyulhisar Merkez Derneği, Koyulhisar Dernekler Federasyonu, Sivas İş Adamları Derneği, Üsküdar Anadolu Sivas Spor gibi pek çok oluşumda Yönetim Kurulu Üyesi, Kurucu Üye ve Dernek Başkanı sıfatıyla görev almıştır ve almaya devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Muammer Demirci; vatanına ve milletine en yüksek seviyede hizmet edebilmek için, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Erken Genel seçimlerde MHP’den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu. - Sivas
Hayırsever İş Adamı Muammer DEMİRCİ 05 Eylül 2015 tarihi itibari ile MHP Sivas Milletvekili Aday Adaylığını Resmi Olarak Açıkladı..

Hayırsever İş Adamı Muammer DEMİRCİ 05 Eylül 2015 tarihi itibari ile MHP Sivas Milletvekili Aday Adaylığını Resmi Olarak Açıkladı..

 

Muammer Demirci, müracaat yaparak 1 Kasım da yapılacak  genel seçimlerde MHP den Sivas Milletvekilliği için Aday Adayı olduğunu açıkladı. 7 Haziranda yapılan seçimlerde 3. sıra adayı olan Muammer Demirci, 26. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekilliği için yeniden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

MUAMMER DEMİRCİ KİMDİR?

1958 yılında Sivas, Koyulhisar, Çukuroba köyünde doğan Muammer Demirci eğitimini Sivas Lisesi’nde tamamladı, Çukuroba’dan İstanbul’a göç eden pek çok Çukurobalı gibi iş hayatına atılmak için 1978 yılında İstanbul’a geldi. Çalışma hayatına ilk önce baba mesleği olan mobilyacılık ile başladı. 1979 yılında sektör değiştirerek tekstil alanında çalışmaya başladı. 2002 yılından beri Çukuroba Köy Derneği’nin başkanlığını yürüten Muammer Demirci; SİDEF-Sivas Dernekler Federasyonu, KASİDER-Kağıthane Sivaslılar Derneği, BİLGE-Bilişim-Gelişim-Eğitim Derneği, Koyulhisar Merkez Derneği, Koyulhisar Dernekler Federasyonu, Sivas İş Adamları Derneği, Üsküdar Anadolu Sivas Spor gibi pek çok oluşumda Yönetim Kurulu Üyesi, Kurucu Üye ve Dernek Başkanı sıfatıyla görev almıştır ve almaya devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Muammer Demirci; vatanına ve milletine en yüksek seviyede hizmet edebilmek için, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Erken Genel seçimlerde MHP’den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.