pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Morhipo.com'un Özel Markası Agenda Olacak

Spor 06.03.2018 - 15:13, Güncelleme: 06.03.2018 - 15:13
 

Morhipo.com'un Özel Markası Agenda Olacak

Morhipo.com'un özel markası Agenda, yüzlerce ürün seçeneğiyle bahar havasını gardıroplara taşıyor

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com'un özel markası Agenda, yüzlerce ürün seçeneğiyle bahar havasını gardıroplara taşıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, şehir stilini sportif çizgi ve detaylarla buluşturan yeni koleksiyona fuşya pembe, sarı, turuncu gibi sıcak renkler hakim. Rahat kesimli kıyafetler bu sezonda parlak kumaşlarla yorumlanıyor ve 80'li yılların nostaljik etkisini sokaklara geri çağırıyor.Yeni sezonda sık sık karşılaşılacak olan kabarık tüller, ışıltılı payetler ile pastel tonlarında uçuşan kumaşlar, mini elbiseler ve metalik renkler de olacak.
Morhipo.com'un özel markası Agenda, yüzlerce ürün seçeneğiyle bahar havasını gardıroplara taşıyor

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com'un özel markası Agenda, yüzlerce ürün seçeneğiyle bahar havasını gardıroplara taşıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, şehir stilini sportif çizgi ve detaylarla buluşturan yeni koleksiyona fuşya pembe, sarı, turuncu gibi sıcak renkler hakim. Rahat kesimli kıyafetler bu sezonda parlak kumaşlarla yorumlanıyor ve 80'li yılların nostaljik etkisini sokaklara geri çağırıyor.

Yeni sezonda sık sık karşılaşılacak olan kabarık tüller, ışıltılı payetler ile pastel tonlarında uçuşan kumaşlar, mini elbiseler ve metalik renkler de olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.