pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mogan Gölü'nde Temizlik Çalışmaları

27.10.2017 - 09:58, Güncelleme: 27.10.2017 - 09:58
 

Mogan Gölü'nde Temizlik Çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde yaklaşık 4 ay önce başlayan temizlik çalışmaları sürüyor. Gölbaşı Belediyesinden...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde yaklaşık 4 ay önce başlayan temizlik çalışmaları sürüyor. Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mogan Gölü'nde temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci en büyük iç su dip temizliği projesi olma özelliği taşıyan Mogan Gölü temizlik projesiyle göldeki kirlilik oranının en aza indirilmesi amaçlanıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, gölün temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, temiz ve berrak bir göle yakın zamanda kavuşacaklarını belirtti. Temizlik çalışmaları sayesinde göldeki sığlaşmanın da önleneceğini vurgulayan Duruay, "Gölün su derinliği ve su hacminin artmasıyla göldeki mevcut ekosistemde eski doğal konumuna dönecek. Ayrıca Mogan Gölü'müzü besleyen derelerin ıslahı ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.Duruay, İMBAT ile birlikte iki geminin daha çalıştığı Mogan Gölü'nde yaklaşık 2 milyon 700 bin metreküp çamurun taranacağını ve geotekstil susuzlaştırma tüpleriyle taranan çamurun bitkisel toprak olarak bertaraf tesislerine gönderileceğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde yaklaşık 4 ay önce başlayan temizlik çalışmaları sürüyor. Gölbaşı Belediyesinden...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mogan Gölü'nde yaklaşık 4 ay önce başlayan temizlik çalışmaları sürüyor.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mogan Gölü'nde temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci en büyük iç su dip temizliği projesi olma özelliği taşıyan Mogan Gölü temizlik projesiyle göldeki kirlilik oranının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, gölün temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, temiz ve berrak bir göle yakın zamanda kavuşacaklarını belirtti.

Temizlik çalışmaları sayesinde göldeki sığlaşmanın da önleneceğini vurgulayan Duruay, "Gölün su derinliği ve su hacminin artmasıyla göldeki mevcut ekosistemde eski doğal konumuna dönecek. Ayrıca Mogan Gölü'müzü besleyen derelerin ıslahı ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Duruay, İMBAT ile birlikte iki geminin daha çalıştığı Mogan Gölü'nde yaklaşık 2 milyon 700 bin metreküp çamurun taranacağını ve geotekstil susuzlaştırma tüpleriyle taranan çamurun bitkisel toprak olarak bertaraf tesislerine gönderileceğini kaydetti.


Mogan Gölü'nde Temizlik Çalışmaları

Mogan Gölü'nde Temizlik Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.